Libnet.ro
UNICEF

23:30

Gigi Becali: Detentia a fost un dar de la Dumnezeu. Ma bucur ca in fiecare zi mama imi pregateste ceaiul

Antena3 Antena3,
Gigi Becali: Detentia a fost un dar de la Dumnezeu. Ma bucur ca in fiecare zi mama imi pregateste ceaiul

Gigi Becali a vorbit in cadrul emisiunii News Magazine, realizata de Mihaela Birzila despre ce inseamna mama lui si perioada de detentie pe care nu o regreta, si o considera ca un dar de la Dumnezeu. Eu. continuă pe Antena3

Gigi Becali si-a rasfatat mereu fetele. Are in schimb, o mare pofta si o mare dorinta

Gigi Becali a facut cateva dezvaluiridespre familia sa cu ocazia sarbatorilor Sfinte de Paste, in cadrul emisiunii News Magazine, moderata de Mihaela Birzila. Becali a precizat ca si-a rasfatat.

Gigi Becali a vrut sa-i impuna o schimbare lui Teja, dar i-a scris din greseala lui Florinel Coman! Internautii au ras de s-au PRAPADIT

Gigi Becali este protagnoistul unui nou moment demn de cascadorii rasului in fotbalul romanesc. Cunoscut deja ca face echipa la FCSB cand ii pofteste inima, finantatorul ros-albastrilor a vrut sa-i.

Digisport: Situatie incredibila la FCSB: Gigi Becali a gresit destinatarul, iar SMS-ul cu schimbarile a ajuns la un fotbalist!

Situatie neverosimila la FCSB, in timpul meciului incheiat la egalitate, 1-1, in deplasare, cu Viitorul. Gigi Becali a gresit destinatarul in momentul in care a trimis un SMS in care ordona urmatoarea schimbare: Iese Man, intra Roman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )