Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gigi Becali, dezvaluiri neasteptate! Patronul FCSB a anuntat ca se retrage din viata publica: Asa am promis familiei mele

B1 B1,
Gigi Becali, dezvaluiri neasteptate! Patronul FCSB a anuntat ca se retrage din viata publica: Asa am promis familiei mele

Gigi Becali a facut dezvaluiri neasteptate la scurt timp dupa ce a anuntat ca sentinta lui Adrian Nastase a fost schimbata din exteriorul iCCJ. Acesta a spus ca se retrage din viata publica, acesta. continuă pe B1

Gigi Becali, dezvaluiri incendiare: Traian Basescu si-a trimis oamenii sa imi rezolve problemele penale

Dezvaluiri incendiare facute de Gigi Becali la Antena 3. Finantatorul Stelei a marturisit ce s-a intamplat in dimineata de dupa alegerile din 2009. Acesta spune ca Traian Basescu l-a trimis pe.

Reghe, baiat cuminte care asculta tot ce zic eu. Gigi Becali recunoaste cine este SEFUL bancii tehnicii a FCSB-ului

Gigi Becali l-a jignit indirect pe Laurentiu Reghecampf. Antrenorul va pleca de la FCSB la finalul acestui sezon in Emiratele Arabe Unite, astfel ca postul sau ramane liber. Patronul ros-albastrilor.

Gigi Becali s-a dezlantuit in emisiunea Dosar de politician. Dezvaluiri incendiare ale latifundiarului: Verdictul a fost schimbat in cazul condamnarii lui Adrian Nastase(VIDEO)

Gigi Becali a facut o serie de dezvaluiri joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre felul in care s-au dat verdictele in unele dosare de renume. intr-o interventie.

Adrian Nastase, in soc dupa dezvaluirile lui Gigi Becali

Gigi Becali a facut recent o serie de dezvaluiri despre felul in care s-au dat verdictele in unele dosare de renume. Latifundiarul a povestit ca a aflat de la verisoara sa, fosta judecatoare Sofica.

Replici taioase intre Gigi Becali si Dan Andronic: V-ati inteles toti sa o curatati pe Codruta! / Merg la detectorul de minciuni si imi puneti intrebarea asta? (VIDEO)

Schimb de replici acide intre Gigi Becali si jurnalistul Dan Andronic in cadrul emisiunii Dosar de politician. in contextul dezvaluirilor despre alegerile prezidentiale din 2009,.

Gabriel Tamas, prins in FLAGRANT. Cum si-a aratat fundasul FCSB-ului aprecierea pentru Dinamo dupa infrangerea cu 2-1. Gigi Becali va fi dezamagit de acesta (FOTO)

Dinamo s-a impus cu 2-1 in derby-ul cu FCSB si a dat startul unei lupte incredibile la titlu in acest final de sezon. Sergiu Hanca a marcat ambele goluri ale cainilor din penalty, in timp ce p.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )