Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gigi Becali va fi ELIBERAT conditionat din inchisoare. Decizia magistratilor este definitiva. Ce declaratii a facut omul de afaceri

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali va fi ELIBERAT conditionat din inchisoare. Decizia magistratilor este definitiva. Ce declaratii a facut omul de afaceri

Gigi Becali va fi eliberat conditionat din penitenciar, au decis definitv, magistratii de la Tribunalul Constanta. continuă pe România Liberă

UPDATE Gigi Becali, eliberat conditionat din inchisoare - decizie definitiva a Tribunalului Constanta

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, va fi eliberat conditionat din Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare, decizia fiind luata, vineri, de Tribunalul Constanta, care a respins contestatia procurorilor DNA, potrivit Mediafax.

Gigi Becali afla, vineri, daca va fi eliberat conditionat din inchisoare

Finantatorul echipei de fotbal Steaua George Becali afla, vineri, daca va fi eliberat conditionat din penitenciar. Magistratii Tribunalului Constanta au judecat, marti, cererea de eliberare conditionata, in cazul omului de afaceri, insa au amanat pronuntarea sentintei.

Judecatorii decid marti daca George Becali va fi eliberat conditionat din penitenciar

George Becali va afla marti daca va fi eliberat conditionat din penitenciar, zi in care judecatorii Tribunalului Constanta vor judeca contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) impotriva deciziei Judecatoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri, potrivit Agerpres.

Gigi Becali a iesit din inchisoare. Sa ma ierte tot omul pe care l-am suparat

UPDATE - Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost eliberat, vineri dupa-amiaza, din Penitancierul Poarta Alba. La iesire, Becali a spus ca primul lucru pe care vrea sa il faca este sa se impace cu toata.

Gigi Becali ar putea fi eliberat definitiv din inchisoare. Magistratii vor da verdictul

Zi decisiva pentru Gigi Becali! Acesta ar putea fi astazi eliberat definitiv din inchisoare. Magistratii Tribunalului Constanta judeca contestatia procurorilor DNA referitoare la eliberarea conditionata a.

George Becali va afla pe 3 aprilie daca va fi eliberat conditionat din penitenciar

Omul de afaceri George Becali va afla vineri, 3 aprilie, daca va fi eliberat conditionat din penitenciar, magistratii Tribunalului Constanta urmand sa se pronunte in acest sens.

Becali afla maine daca va fi eliberat conditionat din penitenciar

Omul de afaceri George Becali va afla vineri, 3 aprilie, daca va fi eliberat conditionat din penitenciar, magistratii Tribunalului Constanta urmand sa se pronunte in acest sens. Sentinta judecatorilor a fost.

Gigi Becali ar putea fi eliberat definitiv din inchisoare. Latifundiarul a ajuns in fata magistratilor

UPDATE:Gigi Becali a ajuns in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta. Acestia judeca contestatia procurorilor DNA. --------------------Zi decisiva pentru Gigi Becali! Acesta ar putea fi astazi eliber.

Gigi Becali afla, marti, daca va fi eliberat conditionat din penitenciar

Judecatorii Tribunalului Constanta judeca, marti, contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) impotriva deciziei Judecatoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare conditionata in cazul lui Gigi Becali, informeaza Agerpres.

George Becali, eliberat conditionat

George Becali va fi eliberat conditionat, a decis astazi definitiv Tribunalul Constanta, scriu surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )