Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gigi Becali a oprit negocierile cu Armata

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali a oprit negocierile cu Armata

Gigi Becali s-a decis sa nu mai negocieze nimic cu MApN, dupa ce Armata i-a luat marca. Patronul Stelei este decis sa mearga pe propriul drum, fara a plati vreun leu celor din MApN. continuă pe Online Sport

Gigi Becali renunta la negocieri pentru marca Steaua

Gigi Becali a anuntat luni seara ca nu va negocia cu Armata pentru marca Steaua si nu vrea sa dea nici un leu pentru aceasta.

Toni Dobos A RECUNOSCUT MITA de la Gigi Becali

Fostul fotbalist Toni Dobos a recunoscut ca le-a transmis jucatorilor de la U Cluj oferta lui Gigi Becali ca vor primi 1,7 milioane de euro ca sa bata CFR Cluj. Dobos a semnat cu procurorii un acord.

Anton Dobos a recunoscut ca le-a transmis jucatorilor de la U Cluj oferta lui Gigi Becali

Fostul fostbalist Anton Dobos a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei in cadrul unui acord semnat cu procurorii anticoruptie. Astfel, el a admis ca l-a ajutat pe finantatorul Stelei, Gigi Becali, prin.

Anton Dobos, doi ani si jumatate cu suspendare in Dosarul Valiza: A recunoscut ca le-a transmis jucatorilor de la U Cluj oferta lui Gigi Becali

Fostul fotbalist Toni Dobos a semnat cu procurorii anticoruptie un acord de recunoastere a vinovatiei, prin care a admis ca l-a ajutat pe finantatorul Stelei, Gigi Becali, prin faptul ca le-a transmis jucatorilor de la U Cluj oferta acestuia: 1,7 milioane de euro ca sa nu piarda cu CFR Cluj. Dobos a acceptat incadrarea juridica a faptelor pentru care s-a pus in miscare actiunea penala in cazul sau si a fost de acord cu felul si cuantumul pedepsei stabilite, precum si cu forma de executare a acesteia - doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare.

Gigi Becali curata salariile la Steaua: patru fotbalisti pe lista neagra

Gigi Becali nu sta pe ganduri dupa ratarea fazei finale a Ligii Europa. El a anuntat la club ca patru jucatori isi pot cauta deja echipe, din iarna.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )