Libnet.ro
UNICEF

12:30

Gigi Becali, la un pas de libertate! Se prezinta vineri in fata instantei, care va dezbate cererea de liberare conditionata

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali, la un pas de libertate! Se prezinta vineri in fata instantei, care va dezbate cererea de liberare conditionata

George Becali se va prezenta, vineri, in fata unei instante a Judecatoriei Medgidia, care va lua in discutie solicitarea acestuia de liberare conditionata din penitenciar, dupa ce a executat aproximativ doi ani de inchisoare. continuă pe Adevărul

Gigi Becali se prezinta vineri in fata instantei, care va dezbate cererea de eliberare conditionata

George Becali se va prezenta, vineri, in fata unei instante a Judecatoriei Medgidia, care va lua in discutie solicitarea acestuia de eliberare conditionata din penitenciar, dupa ce a executat aproximativ doi.

Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat din inchisoare

Gigi Becali, patronul echipei FC Steaua, se va prezenta, vineri, in fata Judecatoriei din Medgidia unde se va dezbate cererea acestuia de eliberare conditionata din detentie, dupa ce acesta a ispasit aproape doi ani din pedeapsa dictata in 2013.

Gigi Becali afla, vineri, daca va fi eliberat conditionat

George Becali se va prezenta, vineri, in fata unei instante a Judecatoriei Medgidia, care va lua in discutie solicitarea de liberare conditionata din penitenciar, dupa ce a executat aproximativ doi ani de inchisoare, informeaza Mediafax.

Costel Galca nu-i raspunde la telefon lui Gigi Becali

Antrenorul echipei Steaua, Costel Galca, a povestit care este relatia sa cu patronul Gigi Becali aflat dupa gratii.

Noi detalii despre eliberarea lui Gigi Becali

Proiectul de eliberare conditionata a lui Gigi Becali merge mai departe. Ultimele detalii au fost oferite miercuri de Valeriu Argaseala.

Simona Halep are o relatie cu baiatul lui Teia Sponte, omul de incredere a lui Gigi Becali

Simona Halep, numarului 3 WTA, are o relatie serioasa cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, omul de incredere al lui Gigi Becali, potrivit spynews. ro. Costa Sponte o insoteste pe Simona si in turnee, mai.

Cererea de liberare conditionata a lui Gigi Becali va fi dezbatuta maine de instanta

George Becali se va prezenta, maine, in fata unei instante a Judecatoriei Medgidia, care va lua in discutie solicitarea acestuia de liberare conditionata din penitenciar, dupa ce a executat aproximativ doi ani de inchisoare, scriu surse din presa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )