Libnet.ro
UNICEF

12:30

Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat din inchisoare

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat din inchisoare

Gigi Becali, patronul echipei FC Steaua, se va prezenta, vineri, in fata Judecatoriei din Medgidia unde se va dezbate cererea acestuia de eliberare conditionata din detentie, dupa ce acesta a ispasit aproape doi ani din pedeapsa dictata in 2013. continuă pe Online Sport

Gigi Becali afla, vineri, daca va fi eliberat conditionat

George Becali se va prezenta, vineri, in fata unei instante a Judecatoriei Medgidia, care va lua in discutie solicitarea de liberare conditionata din penitenciar, dupa ce a executat aproximativ doi ani de inchisoare, informeaza Mediafax.

Gigi Becali se prezinta vineri in fata instantei, care va dezbate cererea de eliberare conditionata

George Becali se va prezenta, vineri, in fata unei instante a Judecatoriei Medgidia, care va lua in discutie solicitarea acestuia de eliberare conditionata din penitenciar, dupa ce a executat aproximativ doi.

Costel Galca nu-i raspunde la telefon lui Gigi Becali

Antrenorul echipei Steaua, Costel Galca, a povestit care este relatia sa cu patronul Gigi Becali aflat dupa gratii.

Noi detalii despre eliberarea lui Gigi Becali

Proiectul de eliberare conditionata a lui Gigi Becali merge mai departe. Ultimele detalii au fost oferite miercuri de Valeriu Argaseala.

Simona Halep are o relatie cu baiatul lui Teia Sponte, omul de incredere a lui Gigi Becali

Simona Halep, numarului 3 WTA, are o relatie serioasa cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, omul de incredere al lui Gigi Becali, potrivit spynews. ro. Costa Sponte o insoteste pe Simona si in turnee, mai.

Dan Diaconescu afla astazi daca va fi condamnat in dosarul in care e acuzat de santaj. Ar putea sta trei ani dupa gratii

Dan Diaconescu afla astazi daca va fi condamnat in dosarul in care este acuzat de santaj. inalta Curte de Casatie si Justitie va pronunta sentinta definitiva dupa ce instanta anterioara l-a condamnat deja.

Cinci inculpati din Gala Bute afla, miercuri, daca vor scapa de arest

UPDATE: Cei cinci inculpati din dosarul Gala Bute vor afla miercuri daca vor scapa de arest dupa ce iCCJ a decis sa ramana in pronuntare inca o zi.

Dosarul Mediafax: Adrian Sarbu afla, marti, daca ramane in arest preventiv

Proprietarul Mediafax Group, Adrian Sarbu, suspectat de evaziune fiscala, spalare de bani si instigare la delapidare va afla, marti, daca magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti prelungesc masura arestului preventiv.

Cinci inculpati din dosarul Gala Bute vor afla marti daca scapa de arest

Cinci inclupati din dosarul Gala Bute vor afla marti daca scapa de arest, informeaza B1 TV. Este vorba despre fostul presedinte al Federatiei romane de Box Rudel Orbeja, Tudor Breazu, primarul din Lupeni,.

Cinci inculpati din Gala Bute afla, marti, daca vor scapa de arest

Fostul presedinte al Federatiei romane de Box Rudel Orbeja, Tudor Breazu, primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia inclupati din dosarul Gala Bute vor afla, marti, daca scapa de arest, informeaza B1 TV.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )