Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cinci inculpati din Gala Bute afla, marti, daca vor scapa de arest

România Liberă România Liberă,
Cinci inculpati din Gala Bute afla, marti, daca vor scapa de arest

Fostul presedinte al Federatiei romane de Box Rudel Orbeja, Tudor Breazu, primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia inclupati din dosarul Gala Bute vor afla, marti, daca scapa de arest, informeaza B1 TV. continuă pe România Liberă

Cinci inculpati din dosarul Gala Bute vor afla marti daca scapa de arest

Cinci inclupati din dosarul Gala Bute vor afla marti daca scapa de arest, informeaza B1 TV. Este vorba despre fostul presedinte al Federatiei romane de Box Rudel Orbeja, Tudor Breazu, primarul din Lupeni,.

Motivarea iCCJ pentru arestarea Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute

ICCJ arata in motivarea deciziei prin care Elena Udrea a fost arestata preventiv in dosarul Gala Bute ca apropiatii fostului ministru, inculpati in acelasi dosar, au declarat ca o parte din banii primiti ca mita pentru atribuirea contractelor finantate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului au ajuns fie nemijlocit la Elena Udrea, fie in patrimoniul altor persoane, dar la cererea si in interesul acesteia, fiind folositi pentru a achita cheltuieli ale Partidului Democrat Liberal, si in special ale Organizatiei Bucuresti a carei presedinta era, informeaza Agerpres.

Avocatul Elenei Udrea, la Antena 3: Elena Udrea nu are niciun fel de implicare penala in Gala Bute

Avocatul Marius Striblea sustine ca Elena Udrea nu are niciun fel de implicare penala in Gala Bute. in Gala Bute, nu este identificata nicio fapta concreta de abuz in serviciu. )Ce a facut concret doamna.

DNA a pus sechestru pe bunurile celor implicati in dosarele Gala Bute si Microsoft

ACTUALIZARE 15:34 Contestatia Elenei Udrea la arestul preventiv va fi judecata pe 5 martie Judecatorii inaltei Curti au fixat termenul de judecata al contestatiei Elenei Udrea la arestul preventiv din dosarul Gala Bute pentru data de 5 martie, transmit surse din presa. * Topoliceanu: Elena Udrea vroia 10% din bugetul CNI pentru ea si pentru partid * Udrea si Rudel Obreja, adusi din arest la DNA pentru a fi audiati in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea si Ion Ariton, audiati la DNA in dosarul Gala Bute

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost adusa, vineri, din arestul Politiei Capitalei la DNA, pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute, in care este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu. Tot vineri dimineata, in jurul aceleiasi ore, a sosit la sediul DNA pentru audieri si fostul ministru al Economiei Ion Ariton, inculpat in dosarul Gala Bute si pus sub control judiciar.

Toate drumurile duc la Elene Udrea! Care era circuitul banilor in spaga din dosarul Gala Bute

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat pe pagina de Facebook, cateva clarificari care tin de dosarul Gala Bute. Se creeaza in mod fals ideea ca banii destituiti cumpararii de publicitate catre MDRT la.

Toate drumurile duc la Elena Udrea! Care era circuitul banilor in spaga din dosarul Gala Bute

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat pe pagina de Facebook, cateva clarificari care tin de dosarul Gala Bute. Se creeaza in mod fals ideea ca banii destituiti cumpararii de publicitate catre MDRT la.

Elena Udrea, despre circuitul denunturilor in Gala Bute: Odata prinsi, Topoliceanu si Nastasia au vrut sa plaseze vina mai departe

Elena Udrea transmite pe Facebook, prin echipa de comunicare, ca denunturile impotriva sa in dosarul Gala Bute au fost facute dupa ce Ana Maria Topoliceanu si Gheorghe Nastasia au fost pusi sub acuzare.

Dosarul Gala Bute: Procurorii DNA au pus sechestru pe averea Elenei Udrea, a lui Rudel Obreja si a lui Ion Ariton

Procurorii anticoruptie au instituit sechestru asigurator, in dosarul Gala Bute, fata de Elena Udrea, Rudel Obreja, Cornel Resmerita, Miron Dorel Gardean, Miron Lupulescu si Ion Ariton.

Udrea si Rudel Obreja, adusi din arest la DNA pentru a fi audiati in dosarul Gala Bute

ACTUALIZARE 11:06 Avocatul Elenei Udrea: DNA a pus sub sechestru bunuri ale Elenei Udrea de cateva milioane de lei Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, a declarat la iesirea din sediul DNA ca procurorii au impus un sechestru asigurator pe bunuri apartinand fostului ministru al MDRT in valoare de cateva milioane lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2282 seconds )