Libnet.ro
UNICEF

09:30

Motivarea iCCJ pentru arestarea Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute

România Liberă România Liberă,
Motivarea iCCJ pentru arestarea Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute

ICCJ arata in motivarea deciziei prin care Elena Udrea a fost arestata preventiv in dosarul Gala Bute ca apropiatii fostului ministru, inculpati in acelasi dosar, au declarat ca o parte din banii primiti ca mita pentru atribuirea contractelor finantate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului au ajuns fie nemijlocit la Elena Udrea, fie in patrimoniul altor persoane, dar la cererea si in interesul acesteia, fiind folositi pentru a achita cheltuieli ale Partidului Democrat Liberal, si in special ale Organizatiei Bucuresti a carei presedinta era, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Motivarea iCCJ pentru arestarea Elenei Udrea: Banii primiti ca mita erau folositi la achitarea cheltuielilor PDL

ICCJ arata in motivarea deciziei prin care Elena Udrea a fost arestata preventiv in dosarul Gala Bute ca apropiatii fostului ministru, inculpati in acelasi dosar, au declarat ca o parte din banii primiti ca.

Blonda de la Cotroceni, din nou dupa gratii? DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii anticoruptie au trimis, marti dupa-amiaza, la instanta suprema, cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, urmand sa fie judecata miercuri dimineata.

Avocatul Elenei Udrea: in dosarul Gala Bute exista si un denunt colectiv

Avocatul Elenei Udrea, Marius Stribea, a declarat miercuri seara pentru B1 TV ca in dosarul Gala Bute exista si un denunt colectiv, de Gardean Adrian, Gardean Miron si Boicu Corin.

Procurorii pun sechestru pe o parte din averea Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. Ariton si Obreja au ramas la DNA

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca s-a dispus masura de instituire a sechestrului asigurator pe bunuri mobile si imobile in valoare de cateva milioane de lei. Sechestrul a fost pus pe niste imobile clar identificate si cateva parti sociale la societati comerciale.

Elena Udrea este audiata la DNA in dosarul Gala Bute

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute. Luni seara, deputatii au avizat favorabil cererile procurorilor DNA privind urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea in dosarul Gala Bute.

Detaliul incredibil scos la iveala de Traian Basescu. CAND a aparut numele Elenei Udrea in Dosarul Microsoft

Traian Basescu recunoaste ca a citit dosarul Microsoft in octombrie anul trecut, cand a dat aviz pentru urmarirea penala a 5 ministri, dar sustine ca atunci numele Elenei Udrea nu aparea. in octombrie dvs.

Decizie iCCJ: Elena Udrea, arestata preventiv, in dosarul Gala Bute

55: Instanta suprema a decis, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, aceasta urmand sa fie incarcerata in Arestul central al Politiei Capitalei.

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul Gala Bute

Actualizare 16:46 Udrea a fost dusa in Arestul Central al Politiei Capitalei --- * ACTUALIZARE 14:56 Instanta suprema a decis, miercuri, sa admita cererea arestarii preventive pentru 30 de zile a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, aceasta urmand sa fie incarcerata in Arestul central al Politiei Capitalei. Dispune arestarea preventiva a inculpatei Udrea Elena Gabriela pentru o perioada de 30 de zile incepand cu data de 25 februarie 2015 pana la 26 martie 2015, se arata in pronuntarea iCCJ. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata de avocatii Elenei Udrea in termen de 48 de ore. --- * Udrea: Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL.

Procurorii au pus sechestru pe averea Elenei Udrea. Recursul la arestarea sa va fi judecat pe 5 martie

00 - Recursul Elenei Udrea la decizia de arestare preventiva in dosarul Gala Bute se va judeca pe 5 martie, potrivit unei hotarari a iCCJ. 00 - Avocatul Marius Striblea a declarat, la iesirea.

UPDATE. Cererea de arestare a Elenei Udrea, miercuri dimineata, pe masa iCCJ

Cererea de arestare a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute a fost trimis la inalta Curte de Casatie si Justitie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )