Libnet.ro
UNICEF

11:30

Motivarea iCCJ pentru arestarea Elenei Udrea: Banii primiti ca mita erau folositi la achitarea cheltuielilor PDL

B1 B1,
Motivarea iCCJ pentru arestarea Elenei Udrea: Banii primiti ca mita erau folositi la achitarea cheltuielilor PDL

ICCJ arata in motivarea deciziei prin care Elena Udrea a fost arestata preventiv in dosarul Gala Bute ca apropiatii fostului ministru, inculpati in acelasi dosar, au declarat ca o parte din banii primiti ca. continuă pe B1

Motivarea iCCJ pentru arestarea Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute

ICCJ arata in motivarea deciziei prin care Elena Udrea a fost arestata preventiv in dosarul Gala Bute ca apropiatii fostului ministru, inculpati in acelasi dosar, au declarat ca o parte din banii primiti ca mita pentru atribuirea contractelor finantate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului au ajuns fie nemijlocit la Elena Udrea, fie in patrimoniul altor persoane, dar la cererea si in interesul acesteia, fiind folositi pentru a achita cheltuieli ale Partidului Democrat Liberal, si in special ale Organizatiei Bucuresti a carei presedinta era, informeaza Agerpres.

Procurorii au pus sechestru pe averea Elenei Udrea. Recursul la arestarea sa va fi judecat pe 5 martie

00 - Recursul Elenei Udrea la decizia de arestare preventiva in dosarul Gala Bute se va judeca pe 5 martie, potrivit unei hotarari a iCCJ. 00 - Avocatul Marius Striblea a declarat, la iesirea.

Blonda de la Cotroceni, din nou dupa gratii? DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii anticoruptie au trimis, marti dupa-amiaza, la instanta suprema, cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, urmand sa fie judecata miercuri dimineata.

UPDATE. Cererea de arestare a Elenei Udrea, miercuri dimineata, pe masa iCCJ

Cererea de arestare a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute a fost trimis la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Augustin Zegrean, despre votul in cazul Elenei Udrea: Constitutia prevaleaza intotdeauna. Avocatul poporului poate contesta orice

Presedintele Curtii Constitutionale, Auguztin Zegrean, a spus marti ca nu vrea sa comenteze problema votului din Parlament privind solicitarea DNA pentru arestarea preventiva si urmarirea penala a Elenei Udrea,.

Augustin Zegrean, despre votul in cazul Elenei Udrea: Constitutia prevaleaza intotdeauna. Avocatul poporului poate contesta orice (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Auguztin Zegrean, a spus marti ca nu vrea sa comenteze problema votului din Parlament privind solicitarea DNA pentru arestarea preventiva si urmarirea penala a Elenei Udrea,.

Cererea de arestare a Elenei Udrea se judeca maine, la ora 8

48 - Cererea DNA de rearestare a Elenei Udrea se va judeca maine dimineata, la ora 8, informeaza ICCJ. Exista, din nou, posibilitatea de arest la domiciliu si in acest caz pentru Udrea sau de control.

Avocatul Elenei Udrea: Votul privind ridicarea imunitatii in vederea arestarii nu este legal

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a facut marti o declaratie cu privire la urmarirea penala si arestarea preventiva a clientei sale in dosarul Gala Bute, prin care a anuntat ca votul de luni din Camera.

Cererea Elenei Udrea de a renova, pe banii ei, celula in care este tinuta in Arestul Capitalei, respinsa

Solicitarea Elenei Udrea de a renova, pe banii ei, celula in care era tinuta in arest a fost respinsa de conducerea Arestului Central al Politiei Capitalei, potrivit unor surse din Politie, citate de.

Cererea Elenei Udrea de a-si renova celula, respinsa de conducerea Arestului Capitalei

Cererea Elenei Udrea de acum o saptamana de a renova, pe banii ei, celula in care era tinuta in arest a fost respinsa de conducerea Arestului Central al Politiei Capitalei, au declarat pentru Mediafax surse din Politie.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )