Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cinci inculpati din Gala Bute afla, miercuri, daca vor scapa de arest

România Liberă România Liberă,
Cinci inculpati din Gala Bute afla, miercuri, daca vor scapa de arest

UPDATE: Cei cinci inculpati din dosarul Gala Bute vor afla miercuri daca vor scapa de arest dupa ce iCCJ a decis sa ramana in pronuntare inca o zi. continuă pe România Liberă

Cinci inculpati din Gala Bute afla, marti, daca vor scapa de arest

Fostul presedinte al Federatiei romane de Box Rudel Orbeja, Tudor Breazu, primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia inclupati din dosarul Gala Bute vor afla, marti, daca scapa de arest, informeaza B1 TV.

iCCJ va da miecuri decizia in cazul a cinci inculpati din dosarul Gala Bute (VIDEO)

CInci inculpati din dosarul Gala Bute afla miecuri daca vor scapa de arest. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au ramas in pronuntare pentru miecuri in ceea ce priveste masurile preventive.

Cinci inculpati din dosarul Gala Bute vor afla marti daca scapa de arest

Cinci inclupati din dosarul Gala Bute vor afla marti daca scapa de arest, informeaza B1 TV. Este vorba despre fostul presedinte al Federatiei romane de Box Rudel Orbeja, Tudor Breazu, primarul din Lupeni,.

Dosarul Gala Bute. Rudel Obreja si Tudor Breazu ar putea afla marti daca raman in arest preventiv

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, dar si primarul orasului Lupeni, Corneliu Resmerita, ar putea afla marti daca scapa de arest. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie prelungirea arestarii preventive in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea cere sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute. Un fost consilier afirma ca nu se teme de o confruntare cu fostul ministru

Rudel Obreja, Tudor Cici Breazu si primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, afla maine daca vor fi eliberati din arest. La sedinta de astazi, de la Curtea Suprema, au venit si fostii colaboratorii apropiati.

Avocatul Elenei Udrea, la Antena 3: Elena Udrea nu are niciun fel de implicare penala in Gala Bute

Avocatul Marius Striblea sustine ca Elena Udrea nu are niciun fel de implicare penala in Gala Bute. in Gala Bute, nu este identificata nicio fapta concreta de abuz in serviciu. )Ce a facut concret doamna.

Elena Udrea cere procurorilor DNA sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a cerut procurorilor DNA, prin intermediul aparatorilor sai, sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute. Odata cu aceasta cerere, Udrea cere sa fie audiati si martori care ar putea sa dezminta.

Toate drumurile duc la Elene Udrea! Care era circuitul banilor in spaga din dosarul Gala Bute

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat pe pagina de Facebook, cateva clarificari care tin de dosarul Gala Bute. Se creeaza in mod fals ideea ca banii destituiti cumpararii de publicitate catre MDRT la.

Toate drumurile duc la Elena Udrea! Care era circuitul banilor in spaga din dosarul Gala Bute

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat pe pagina de Facebook, cateva clarificari care tin de dosarul Gala Bute. Se creeaza in mod fals ideea ca banii destituiti cumpararii de publicitate catre MDRT la.

Elena Udrea cere sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute

Deputata Elena Udrea a cerut sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute, informeaza B1TV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )