Libnet.ro
UNICEF

06:45

Gigi Becali, Paste fericit: Astra, inca trei puncte virate FCSB-ului. Ultima faza a meciului a socat asistenta

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali, Paste fericit: Astra, inca trei puncte virate FCSB-ului. Ultima faza a meciului a socat asistenta

Asa cum Dan Petrescu a intuit, Astra s-a calificat in finala Cupei Romaniei, eliminand CFR Cluj, dupa care a venit la Bucuresti in vacanta. Doar ca Bursucul nu prea are dreptul de a acuza asa ceva din postura de antrenor al CFR-ului. continuă pe Adevărul

Gigi Becali si-a rasfatat mereu fetele. Are in schimb, o mare pofta si o mare dorinta

Gigi Becali a facut cateva dezvaluiridespre familia sa cu ocazia sarbatorilor Sfinte de Paste, in cadrul emisiunii News Magazine, moderata de Mihaela Birzila. Becali a precizat ca si-a rasfatat.

MESAJE DE PASTE. Mesaje frumoase cu Paste Fericit si Hristos a inviat

Paste fericit!Fie ca Sfintele Sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa inbelsugata. Paste fericit! Fie ca invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura.

MESAJE DE PASTE FERICIT. Urari de Paste pentru cei dragi

MESAJE DE PASTE FERICIT Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de.

Gigi Becali: Detentia a fost un dar de la Dumnezeu. Ma bucur ca in fiecare zi mama imi pregateste ceaiul

Gigi Becali a vorbit in cadrul emisiunii News Magazine, realizata de Mihaela Birzila despre ce inseamna mama lui si perioada de detentie pe care nu o regreta, si o considera ca un dar de la Dumnezeu. Eu.

Gigi Becali a vrut sa-i impuna o schimbare lui Teja, dar i-a scris din greseala lui Florinel Coman! Internautii au ras de s-au PRAPADIT

Gigi Becali este protagnoistul unui nou moment demn de cascadorii rasului in fotbalul romanesc. Cunoscut deja ca face echipa la FCSB cand ii pofteste inima, finantatorul ros-albastrilor a vrut sa-i.

Digisport: Situatie incredibila la FCSB: Gigi Becali a gresit destinatarul, iar SMS-ul cu schimbarile a ajuns la un fotbalist!

Situatie neverosimila la FCSB, in timpul meciului incheiat la egalitate, 1-1, in deplasare, cu Viitorul. Gigi Becali a gresit destinatarul in momentul in care a trimis un SMS in care ordona urmatoarea schimbare: Iese Man, intra Roman.

PASTE FERICIT! Cele mai frumoase MESAJE DE PASTE pe care sa le trimiti celor dragi

MESAJE DE PASTE invierea Domnului aduce bucurie in sufletele tuturor, cel mai raspandit obicei fiind vopsirea oualor rosii, a caror prezenta este obligatorie pe masa de Pasti. 40 de zile dupa invierea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )