Libnet.ro
UNICEF

06:00

Gigi Becali ar putea primi o DESPAGUBIRI din partea Primariei Capitalei.

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali ar putea primi o DESPAGUBIRI din partea Primariei Capitalei.

Gigi Becali ar putea primi despagubiri de 773. 000 de euro din partea Primariei Capitalei pentru un teren de 1. 733 de metri patrati, expropriat in anul 2010, informeaza Realitatea TV. Gigi Becali asteapta sa incaseze banii de la Primaria Capitalei, pentru un teren de 1. 733 de metri patrati, expropriat in anul 2010, pentru supralargirea Soselei Pipera, in vederea construirii pasajului rutier care leaga Capitala de localitatea ilfoveana. Initial, municipalitatea a calculat cuantumul . continuă pe România Liberă

Gigi Becali ar putea primi despagubiri de 773.000 de euro din partea Primariei Capitalei

Gigi Becali ar putea primi despagubiri de 773. 000 de euro din partea Primariei Capitalei pentru un teren de 1. 733 de metri patrati, expropriat in anul 2010.

Gigi Becali ar putea primi 770.000 de euro de la Primaria Capitalei pentru un teren expropiat, pe care s-a facut Pasajul Pipera

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, luni, ca Primaria Capitalei sa ii plateasca omului de afaceri George Becali suma de 770. 000 de euro in urma exproprierii pentru construirea pasajului rutier Pipera.

Primaria Capitalei ar putea sa il despagubeasca pe Gigi Becali cu 770.000 de euro

Gigi Becali ar putea primi de la Primaria Capitalei despagubiri de 770. 000 de euro, in urma exproprierii pentru construirea pasajului rutier Pipera. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti, insa nu este.

Primaria Capitalei i-ar putea oferi lui Gigi Becali despagubiri de peste 770.000 euro

Primaria Capitalei i-ar putea oferi lui Gigi Becali despagubiri de peste 770. 000 euro in urma exproprierii pentru construirea pasajului rutier Pipera, potrivit unei decizii luate luni de Curtea de Apel, relateaza.

Primaria Capitalei trebuie sa ii plateasca despagubiri lui Gigi Becali.

Primaria Capitalei trebuie sa ii plateasca despagubiri lui Gigi Becali pentru exproprierea unui teren.

Gigi Becali, vizat de o noua ancheta in penitenciar din cauza verighetei de pe deget

Gigi Becali ar putea face obiectul unei noi anchete in Penitenciar, dupa ce a aparut la Curtea de Apel Bucuresti cu verigheta pe deget, desi este interzis. Potrivit Libertatea, omul de afaceri risca sa fie.

O romanca va primi despagubiri de 750.000 de dolari dupa un accident suferit in SUA

O fosta studenta romanca lovita de un autobuz scolar in timp ce mergea pe bicicleta in 2010, in statul american Maine, va primi despagubiri in valoare de 750. 000 de dolari, scrie Kennebec.

Romania ar putea primi 2,4 milioane de euro de la CE pentru a acoperi daunele provocate de seceta de anul trecut

Tara noastra ar putea primi peste 2,4 milioane de euro, ajutor financiar din partea Comisiei Europene, pentru acoperirea daunelor provocate de seceta si incendiile de padure de anul trecut. Autoritatile romane au .

Gigi Becali, statut special in puscarie: Omul de afaceri, transportat singur in duba si pazit de 6 gardieni

Gigi Becali primeste statut special in puscarie. Informatia a fost confirmata de reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Patronul din Ghencea este transportat singur in duba si este pazit.

Am putea primi de 2, 4 milioane de euro pentru daunele produse de seceta din 2012

Tara noastra ar putea primi peste 2,4 milioane de euro ca ajutor european pentru acoperirea costului daunelor produse de seceta si de incendiile de paduri din vara anului 2012, potrivit unei propuneri a Comsiei EropeneCE).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )