Libnet.ro
UNICEF

06:00

Gigi Becali, vizat de o noua ancheta in penitenciar din cauza verighetei de pe deget

B1 B1,
Gigi Becali, vizat de o noua ancheta in penitenciar din cauza verighetei de pe deget

Gigi Becali ar putea face obiectul unei noi anchete in Penitenciar, dupa ce a aparut la Curtea de Apel Bucuresti cu verigheta pe deget, desi este interzis. Potrivit Libertatea, omul de afaceri risca sa fie. continuă pe B1

Gigi Becali va afla pe 26 noiembrie daca ii va fi marita pedeapsa cu 6 luni

Gigi Becali a primit o noua amanare a recursului facut in urma sporului de pedeapsa de 6 luni primit. Un nou termen pentru judecarea acestui recurs a fost stabilit pe 26 noiembrie. Avocatii omului de afaceri au.

Gigi Becali a oferit un pronostic inedit pentru meciul Steaua-Chelsea

Desi este incarcerat de aproape jumatate de an, Gigi Becali nu a uitat de pasiunea sa pentru fotbal si despre dragostea pentru Steaua, demonstrand ca a intrat deja in febra meciului cu Chelsea.

Gigi Becali ar putea afla abia pe 26 noiembrie cat va sta dupa gratii

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis sa amane pentru 26 noiembrie judecarea contestatiei depuse de procurori, dar si de Gigi Becali la decizia Tribunalului Bucuresti de contopire a pedepselor cu inchisoarea si de adaugare a unui spor de pedeapsa de sase luni. Avocatii latifundiarului au cerut amanarea dupa ce inalta Curte nu a transmis motivarile de la celelalte condamnari ale acestuia.

Victor Ponta: NU e scandal din cauza Codului Rutier

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu exista niciun scandal in USL pe tema noului Cod Rutier, ci doar dezbateri intense pentru a gasi cele mai bune solutii la modificarea legii. Nu e scandal din cauza.

SUA: Parcul national Yosemite, inchis de aniversarea sa, din cauza blocarii statului federal

Parcul national Yosemite, una dintre principalele atractii turistice din California, a ramas inchis marti, la cea de-a 123-a aniversare, din cauza blocarii statului federal. Din cauza blocarii guvernului.

Covasna: Circulatie intrerupta pe DN 10, dupa ce un tir a derapat din cauza zapezii.

Traficul rutier este interupt in judetul Covasna, pe DN 10, la Intorsura Buzaului, din cauza unui autotren care a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, transmite Mediafax. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, traficul rutier a fost intrerupt pe DN 10, la Intorsura Buzaului, din cauza unui autotren care a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, in jurul orei 12. Potrivit sursei citate, traficul ar urma sa fie reluat intr-o ora. De asemenea, pe DN 2D Ojdula, la limita .

Papa Francisc: Ascultati strigatul celor care plang si mor din cauza violentei, a terorismului si a razboiului

Aflat in apelerinaj la Assisi, oras al pacii, Papa Francisc a cerut intregii lumi sa inceteze conflictele armate si sa asculte strigatul celor care mor din cauza terorismului, potrivit AFP. Sa.

Barack Obama isi anuleaza intregul turneu in Asia din cauza crizei bugetare

Presedintele american Barack Obama a decis sa isi anuleze intregul turneu in Asia, care ar fi trebuit sa aiba loc saptamana viitoare, din cauza crizei bugetare in curs in Statele Unite, a anuntat joi seara.

Barack Obama si-a anulat turneul in Asia, din cauza crizei bugetare din SUA

Presedintele american Barack Obama a decis sa isi anuleze intregul turneu in Asia, din cauza crizei bugetare din SUA. Vizita sa oficiala in Asia urma sa aiba loc saptamana viitoare. Data fiind paralizia .

FC Vaslui va fi depunctata - Va pierde 8 puncte din cauza unor datorii

Comisia de Disciplina a FRF a hotarat, in cadrul zilei de joi, sa o depuncteze pe FC Vaslui cu 8 puncte, din cauza datoriei pe care formatia din Liga 1 o are catre impresarul Codoban Tatar Ionel, informeaza Mediafax. Decizia nu este insa una definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )