Libnet.ro
UNICEF

12:30

SUA: Parcul national Yosemite, inchis de aniversarea sa, din cauza blocarii statului federal

B1 B1,
SUA: Parcul national Yosemite, inchis de aniversarea sa, din cauza blocarii statului federal

Parcul national Yosemite, una dintre principalele atractii turistice din California, a ramas inchis marti, la cea de-a 123-a aniversare, din cauza blocarii statului federal. Din cauza blocarii guvernului. continuă pe B1

Traficul pe Transalpina, inchis dinspre Ranca spre Sebes din cauza inrautatirii vremii.

Traficul rutier pe Transalpina a fost inchis, luni, pe tronsonul dinspre Ranca Gorj) spre Sebes din cauza vremii nefavorabile, in timp ce tronsonul alpin aflat in judetul Alba, care este mai usor accesibil, ar urma sa mai ramana deschis circulatiei pana in 15 noiembrie, transmite Mediafax. Seful Sectiei Drumuri Nationale din Gorj, Ion Tudor, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca traficul rutier pe Transalpina dinspre Ranca spre Sebes a fost inchis, luni, urmand sa fie redeschis in .

DN 2D, singurul drum national blocat, din cauza unor copaci cazuti pe sosea

Un singur drum national - DN 2D - mai este blocat, miercuri dimineata, in judetul Covasna, din cauza unor copaci cazuti pe soseain acelasi timp, pe mai multe artere nationale din Harghita se cicula cu .

Barack Obama a amanat o deplasare in Malaysia din cauza crizei din SUA

Presedintele american, Barack Obama, a amanat sine die o deplasare in Malaysia din cauza opririi partiale a activitatilor statului federal, a anuntat, astazi, biroul premierului malaysian Najib Razak.

Covasna: Circulatie intrerupta pe DN 10, dupa ce un tir a derapat din cauza zapezii.

Traficul rutier este interupt in judetul Covasna, pe DN 10, la Intorsura Buzaului, din cauza unui autotren care a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, transmite Mediafax. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, traficul rutier a fost intrerupt pe DN 10, la Intorsura Buzaului, din cauza unui autotren care a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, in jurul orei 12. Potrivit sursei citate, traficul ar urma sa fie reluat intr-o ora. De asemenea, pe DN 2D Ojdula, la limita .

Traficul este oprit pe DN 7 din cauza unui accident: Trei persoane au fost ranite

Traficul este oprit, luni, pe DN 7, din cauza unui accident, potrivit centrului InfoTrafic. Din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea.

Oficial francez: Romania nu va fi probabil primita in Schengen, din cauza raportului MCV, care va fi negativ

Ministrul francez al afacerilor europene, Thierry Repentin, sustine ca Romania si Bulgaria nu vor fi probabil primite in Schengen, din cauza raportului MCV, care va fi negativ.

Circulatia feroviara, blocata intre Timisu de Sus si Predeal, din cauza unor copaci cazuti pe sine

Circulatia feroviara intre Timisu de Sus si Predeal a fost inchisa, miercuri, din cauza unor copaci cazuti pe ambele fire de circulatie. Cinci trenuri sunt oprite in gari si un altul pe traseu, informeaza.

Mai multe drumuri nationale au fost inchise din cauza zapezii

Mai multe drumuri nationale au fost inchise, marti, din cauza zapezii, informeaza centrul InfoTrafic. Cele cinci drumuri nationale au fost inchise in vederea deszapezirii. Astfel, au fost inchise DN1 Brasov -.

ALERTA in Portul Constanta. O nava cu 667 de turisti straini, in pericol, din cauza furtunii

O nava de pasageri cu 600 de cetateni americani la bord a cerut marti dimineata sprijinul Capitaniei Constanta, pentru a ajunge in siguranta in port. Capitanul navei nu a reusit insa sa acosteze, din cauza furtunii, scrie Jurnalul .

Melbourne: Peste 90.000 de locuinte au ramas fara curent electric din cauza rafalelor violente de vant

Peste 90. 000 de locuinte din Melbourne au ramas, marti, fara electricitate din cauza rafalelor violente de vant care au provocat ruperea unor cabluri de energie electrica, informeaza The Sydney Morning Herald.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )