Libnet.ro
UNICEF

12:00

Oficial francez: Romania nu va fi probabil primita in Schengen, din cauza raportului MCV, care va fi negativ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oficial francez: Romania nu va fi probabil primita in Schengen, din cauza raportului MCV, care va fi negativ

Ministrul francez al afacerilor europene, Thierry Repentin, sustine ca Romania si Bulgaria nu vor fi probabil primite in Schengen, din cauza raportului MCV, care va fi negativ. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul francez al Afacerilor Europene, la RFI: Salut eforturile Guvernului Ponta, dar Romania si Bulgaria mai trebuie sa faca eforturi. Se pare ca raportul MCV nu va fi pozitiv

Ministrul francez al afacerilor europene, Thierry Repentin, spune ca Romania si Bulgaria nu vor fi probabil primite in Schengen, din cauza raportului MCV, care va fi negativ.

Romania pierde anual un miliard de euro din cauza bolilor cardiovasculare

Romania pierde anual peste 1 miliard de euro din cauza scaderii productivitatii bolnavilor care sunt nevoiti sa isi ia concediu medical sau sa renunte la locul de munca, precum si din cauza membrilor familiei care sunt obligati astfel sa raman acasa sa ii ingrijeasca. Concluzia se desprinde din cel mai recent raport al Societatii Europene de Cardiologie.

Circulatia la metrou, BLOCATA din cauza unei defectiuni tehnice. S-a dublat timpul de asteptare in statia Pipera

Circulatia la metrou este blocata la statia Pipera, pe linia doi, din cauza unor defectiuni tehnice. Traficul este ingreunat intrucat se desfasoara pe celalalt fir, alternativ, in ambele sensuri, informeaza.

Circulatie blocata pe Transfagarasan din cauza unei alunecari de teren

Transfagarasanul este blocat pe ambele sensuri la kilometrul 60, in judetul Arges, din cauza unei alunecari de teren. Alunecarea de teren s-a produs in cursul noptii, intre doua tuneluri aflate in.

SUA: Parcul national Yosemite, inchis de aniversarea sa, din cauza blocarii statului federal

Parcul national Yosemite, una dintre principalele atractii turistice din California, a ramas inchis marti, la cea de-a 123-a aniversare, din cauza blocarii statului federal. Din cauza blocarii guvernului.

Covasna: Circulatie intrerupta pe DN 10, dupa ce un tir a derapat din cauza zapezii.

Traficul rutier este interupt in judetul Covasna, pe DN 10, la Intorsura Buzaului, din cauza unui autotren care a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, transmite Mediafax. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, traficul rutier a fost intrerupt pe DN 10, la Intorsura Buzaului, din cauza unui autotren care a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, in jurul orei 12. Potrivit sursei citate, traficul ar urma sa fie reluat intr-o ora. De asemenea, pe DN 2D Ojdula, la limita .

Traficul este oprit pe DN 7 din cauza unui accident: Trei persoane au fost ranite

Traficul este oprit, luni, pe DN 7, din cauza unui accident, potrivit centrului InfoTrafic. Din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea.

Barack Obama a amanat o deplasare in Malaysia din cauza crizei din SUA

Presedintele american, Barack Obama, a amanat sine die o deplasare in Malaysia din cauza opririi partiale a activitatilor statului federal, a anuntat, astazi, biroul premierului malaysian Najib Razak.

Circulatia feroviara, blocata intre Timisu de Sus si Predeal, din cauza unor copaci cazuti pe sine

Circulatia feroviara intre Timisu de Sus si Predeal a fost inchisa, miercuri, din cauza unor copaci cazuti pe ambele fire de circulatie. Cinci trenuri sunt oprite in gari si un altul pe traseu, informeaza.

DN 2D, singurul drum national blocat, din cauza unor copaci cazuti pe sosea

Un singur drum national - DN 2D - mai este blocat, miercuri dimineata, in judetul Covasna, din cauza unor copaci cazuti pe soseain acelasi timp, pe mai multe artere nationale din Harghita se cicula cu .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )