Libnet.ro
UNICEF

07:00

Gigi Becali, tiran pentru fotbalisti. S-a aflat tot: cum ii umileste in vestiar, mereu

Playtech Playtech,
Gigi Becali, tiran pentru fotbalisti. S-a aflat tot: cum ii umileste in vestiar, mereu

Gigi Becali este un tiran pentru fotbalisti. S-a aflat tot: cum ii umileste in vestiar, mereu. Una dintre victimele latifundiarului din Pipera a facut dezvaluiri. Despre cine este vorba si prin ce cosmar a trecut, cititi in articolul de mai jos. Gigi Becali, un adevarat dictator cu fotbalistii pe care ii ia la ochi. Cine . continuă pe Playtech

Medicamentul salvator al lui Gigi Becali, un fals?! Ce au descoperit oamenii de stiinta

Medicamentul salvator al lui Gigi Becali este un fals? Ce au descoperit oamenii de stiinta, cititi in randurile de mai jos. Gigi Becali are probleme cu tratamentul minune, care ar vindeca coronavirusul. Ce spun oamenii de stiinta despre el Medicamentul salvator al lui Gigi Becali ar putea fi un fals. Ce au descoperit oamenii de .

Gigi Becali rupe tacerea. Ce medicament vindeca oamenii de covid-19: Se gaseste doar la mine, e cel mai bun

Inca de la inceputul pandemiei, Gigi Becali a incercat sa-i ajute pe cei care aveau nevoie de anumite medicamente. intr-un inteviu acordat recent, afaceristul vorbeste despre un ser minune care combate infectiile COVID-19. Gigi Becali povesteste ca are Ivermectina, un ser minune, initial gandit ca medicament veterinar. Ivermectina, medicamentul minune Exista o sumedenie de teste .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )