Libnet.ro
UNICEF

11:00

Gilca se teme de mijlocul lui Dinamo Kiev

Online Sport Online Sport,
Gilca se teme de mijlocul lui Dinamo Kiev

Costel Gilca, antrenorul echipei Steaua, a declarat ca Dinamo Kiev, echipa pe care Steaua o va intalni joi seara in grupele Europa League, are o linie de mijloc foarte solida si este o echipa cu un joc agresiv. continuă pe Online Sport

Rebrov, antrenorul lui Dinamo Kiev: imi amintesc cum Steaua ne-a batut la scor

Fostul atacant ucrainean Serghei Rebrov 40 de ani), acum antrenorul lui Dinamo Kiev, a laudat Steaua inaintea partidei de joi, din Liga Europa. Rebrov a evoluat in celebra partida din 2006, din grupele Ligii Campionilor, cand Steaua s-a impus cu 4-1 la Kiev.

Victor Ponta il preia din Chisinau pe Iurie Leanca si asista la meciul Dinamo Kiev-Steaua cu acesta si Arseni Iatseniuk

Premierul Victor Ponta, care va efectua joi o vizita in Ucraina, se va opri pe traseu, cu aeronava oficiala, la Chisinau pentru a-l lua la bord pe premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, iar la finalul vizitei va asista cu acesta si cu omologul ucrainean la partida de fotbal Dinamo Kiev-Steaua.

LIVE EUROPA LEAGUE Dinamo Kiev-Steaua (20:00) si Astra-Salzburg (22:05)

Dinamo Kiev-Steaua 20:00) si Astra-Salzburg 22:05) sunt transmise minut cu minut in modulul LIVE TEXT. Apasati pe linkuri pentru a urmari desfasurarea celor doua confruntari contand pentru grupele Europa League.

VIDEO Dinamo Kiev - Steaua, istoria joaca pentru noi! Golul marcat de Gica Hagi in Supercupa Europei

In confruntarea celor mai titrate echipe din Estul Europei, Steaua se lauda cu doua succese memorabile, in Supercupa Europei si in Liga Campionilor. Meciul dintre Dinamo Kiev si Steaua are loc joi, de la ora 20. 00, in direct pe DolceSport 1 si DigiSport 1.

Un austriac, la centrul terenului, in partida Dinamo Kiev - Steaua Bucuresti din Liga Europa

Meciul Stelei, din Liga Europa, contra ucrainenilor de la Dinamo Kiev, care se va desfasura joi, in deplasare, va fi arbitrat de o brigada din Austria. Centralul partidei va fi Robert Schorgenhofer, care a mai condus pana acum 2 meciuri .

Trei jucatori de la Steaua, incerti pentru meciul cu Dinamo Kiev

Steaua joaca al doilea meci din grupele Ligii Europa, cu Dinamo Kiev, joi de la ora 20:00. Romanii au trei jucatori aflati sub semnul intrebarii pentru deplasarea din Ucraina.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )