Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gindeanu: Vineri facem sedinta pentru aprobarea bugetului pe 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gindeanu: Vineri facem sedinta pentru aprobarea bugetului pe 2017

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat, la Palatul Victoria, ca bugetul pe 2017 va fi trimis in Parlament vineri dupa ce va fi aprobat in sedinta Executivului, precizand ca, datorita eforturilor pe care ministrii le-au facut in ultimele 24 de ore, in. continuă pe Wall-Street Ro

Grindeanu: Vineri facem sedinta pentru aprobarea bugetului pe 2017

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat, la Palatul Victoria, ca bugetul pe 2017 fi trimis in Parlament vineri dupa ce va fi aprobat in sedinta Executivului, precizand ca, datorita eforturilor pe care ministrii le-au facut in ultimele 24 de ore, in sedinta de miercuri se pot discuta noile limitele de constructie a bugetului din acest an.

Iarna se numara VOTURILE! De cate sunt nevoie pentru aprobarea REFERENDUMULUI pe tema Gratierii si Amnistiei

Potrivit legii, pentru ca referendumul sa fie validat, la acesta trebuie sa participe cel putin 30% dintre alegatorii inscrisi pe listele electorale. Iar aprobarea se face cu voturile a 25% dintre cei cu.

CSM va face o sedinta pentru avizarea proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale

Consiliul Superion al Magistraturii CSM) analizeaza, miercuri, in sedinta plenului, proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale. Acestea au fost trimise spre avizare de catre Ministrul Justitiei si au fost blamate de presedintele Klaus Iohannis, care a inceput procedura pentru organizarea referendumului in legatura cu aceste modificari si a trimis in Parlament o scrisoare pe aceasta tema.

Sigmar Gabriel renunta la cursa pentru cancelar din 2017, cedand locul lui Martin Schulz, fost presedinte al Parlamentului European

Vicecancelarul german s-a decis. Sigmar Gabriel, presedintele SPD, nu va candida pentru partidul social-democrat la functia de cancelar. Constient de slaba sa priza la electorat, Gabriel face loc altuia, lui Martin Schulz. Mai ramane ca Schulz sa accepte oficial provocarea, ceea ce e foarte probabil. La finele anului trecut, el a declarat ca renunta la postul de presedinte al Parlamentului European, pentru a se dedica politicii interne. In sondaje, Schulz sta binisor si poate deveni un adversar puternic al lui Merkel, la alegerile din toamna acestui an.

Cele mai bune rezultate ale cinematografiei romanesti. S-a dat startul pentru Premiile Gopo 2017

La sfarsitul lunii martie va avea loc cel mai important eveniment al industriei cinematografice din Romania. inscrierile au inceput de pe 23 ianuarie, ultima zi de depunere fiind 5 februarie.

O minte relaxata si un corp tonifiat: 5 motive pentru care in 2017 trebuie sa iei lectii de dans

In lista planurilor la inceputul anului este necesar sa existe activitati de relaxare permanenta, care sa aduca si un aport substantial de beneficii asupra sanatatii. Dansul este cea mai complexa forma de miscare, dar si un stimulent spiritual, care dezvolta atat sanatatea organismului, cat si o minte relaxata si echilibrata. Studiile arata faptul ca persoanele care practica dansul ca activitate extra-job au un ritm de viata mult mai echilibrat si sanatos. intre cele mai importante 5 motive pentru care dansul trebuie sa devina o prioritate in acest nou an se numara faptul ca sanatatea este protejata, amelioreaza stresul de zi cu zi, dansul dezvolta abilitatea de multitasking, etc.

Buget mai mare pentru CSM, in 2017. Institutia va primi cu 17,47% mai multi bani

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) va avea, in anul 2017, un buget de 133,14 milioane lei, in crestere cu 17,47% fata de anul 2016, potrivit proiectului de buget publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Mai multi bani pentru Sanatate, in 2017. Bugetul ministerului va fi de peste 7,7 miliarde de lei

Ministerul Sanatatii va avea, in 2017, un buget peste 7,7 miliarde de lei, cu 5,98% mai mare fata de executia preliminata in 2016, potrivit proiectului de buget postat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

11 miliarde de lei pentru Aparare, in 2017

Ministerul Apararii Nationale MApN) are prevazut pentru 2017 un buget de peste 11 milioane de lei, in scadere fata de anul precedent, potrivit proiectului de buget postat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )