Libnet.ro
UNICEF

01:05

Globalizarea coruptiei in versiunea Mossack Fonseca si Revolutia Anti-Sistem care va veni

Hotnews Hotnews,
 Globalizarea coruptiei in versiunea Mossack Fonseca si Revolutia Anti-Sistem care va veni

Ce ne arata, in cuvinte simple, mega-scandalul Panama Papers? Ca smecherii la putere din toata lumea, indiferent de religie, nationalitate, ideologie, cauza nobila pentru care lupta etc. , se intalnesc in dorinta comuna de a fenta sistemele fiscale din propriile lor tari si de a plati cat mai putine impozite si taxe, daca se poate deloc. Globalizarea coruptiei pare asadar adevarul ultim, suprem, al bogatiei, puterii si politicii lumii, cel putin cel relevat in versiunea cinica oferita de cele 11,5 milioane de documente scurse prin bunavointa sursei John Doe din arhiva firmei de avocatura panameze Mossack Fonseca, a caror veridicitate nu a pus-o pana acum nimeni la indoiala. continuă pe Hotnews

Scandalul Panama Papers. Baroni ai drogurilor, printre clientii cabinetului de avocatura Mossack Fonseca

Cabinetul de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflat in centrul scandalului Panama Papers, are printre clienti si baroni ai drogurilor sau persoane si companii care fac obiectul unor sanctiuni europene sau americane, scrie miercuri cotidianul german Suddeutsche Zeitung, citat de AFP.

Controversa Panama Papers: Printre clientii cabinetului de avocatura Mossack Fonseca se gasesc si baroni ai drogurilor

Printre clientii cabinetului de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflat in centrul anchetei jurnalistice Panama Papers care a scos la lumina un amplu scandal de evaziune fiscala, se afla si baroni ai drogurilor sau persoane si companii care fac obiectul unor sanctiuni europene sau americane.

PanamaPapers: Firma de avocatura Mossack Fonseca sustine ca a fost tinta unui atac informatic si a depus o plangere in justitie

Firma de avocatura Mossack Fonseca din Panama, compania prin care se intermedia paradisul fiscal facut public prin scurgerea de informatii cunoscuta sub numele de Panama Papers, a sustinut ca a fost victima unui at.

Controversa Panama Papers: Casa de avocatura Mossack Fonseca denunta un atac informatic operat de pe servere straine

Casa de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflata in centrul controversei Panama Papers care a scos la lumina un amplu scandal de evaziune fiscala, sustine ca a fost victima unui atac informatic operat de pe servere straine. in acest sens, reprezentantii casei de avocatura au precizat ca au depus o plangere in justitie.

Informatiile confidentiale despre clientii Mossack Fonseca, furate de o fosta angajata a firmei

Dezvaluirile Panama Papers despre companiile offshore gestionate de o firma de avocatura din micul stat central-american Panama au zguduit intreaga lume, insa se pare ca cei trei terabiti de documente publicati au fost sustrasi din serverele firmei de catre o fosta angajata, ci nu de hackerii internationali, asa cum a sustinut initial Mossack Fonseca, scrie Caribbean News Now, citat de news. ro.

Scandalul Panama Papers. Cartita ar fi o fosta angajata si amanta a unuia dintre cei doi fondatori ai Mossack Fonseca

Sursa scurgerii masive de documente din arhiva Mossack Fonseca nu este un hacker, asa cum a sugerat casa de avocatura din Panama cu filiale in aproximativ 40 de tari, ci o fosta angajata si amanta a unuia dintre cei doi fondatori, transmite site-ul de stiri Caribbean News Now.

PanamaPapers: Banca Societe Generale a creat 979 de companii offshore prin cabinetul de avocatura Mossack Fonseca

Societe Generale se afla in topul primelor cinci banci care au creat cel mai mare numar de companii offshore prin intermediul cabinetului de avocatura Mossack Fonseca, informeaza Le.

PanamaPapers: Banca Societe Generale a creat 979 de companii offshore prin cabinetul de avocatura Mossack Fonseca

Societe Generale se afla in topul primelor cinci banci care au creat cel mai mare numar de companii offshore prin intermediul cabinetului de avocatura Mossack Fonseca, informeaza Le.

Controversa Panama Papers: O societate paravan din Coreea de Nord, printre clientii firmei de avocatura Mossack Fonseca

O societate paravan din Coreea de Nord, care ar fi fost folosita pentru finantarea programelor nucleare si balistice ale Phenianului, a fost printre clientii casei de avocatura Mossack Fonseca, implicat intr-un amplu scandal de evaziune fiscala, cunoscut sub numele de Panama Papers.

Panama Papers. Reactia directorului Mossack Fonseca, dupa cea mai mare scurgere de informatii financiare din toate timpurile

Panama Papers. Directorul firmei panameze de avocatura Mossack Fonseca, aflata in centrul scandalului legat de imensa scurgere de documente, a negat orice implicare, spunand ca firma sa a cazut victima unei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )