Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce glume face Dragnea despre candidatura sa la sefia PSD

România Liberă România Liberă,
Ce glume face Dragnea despre candidatura sa la sefia PSD

Intrebat de jurnalisti daca prin aceasta afirmatie isi anunta oficial candidatura la presedintia PSD, Liviu Dragnea a spus ca a luat drept o gluma anuntul lui Daniel Savu si, la randul sau, a glumit si el. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, glume despre candidatura sa la sefia PSD, dupa anuntarea primului candidat

Senatorul Daniel Savu si-a anuntat, vineri, la conferinta judeteana a PSD Prahova, candidatura la sefia partidului, iar Liviu Dragnea a spus ca va fi intr-o competitie serioasa cu Savu, ulterior spunandu-le jurnalistilor ca a vorbit in gluma pentru ca a luat in gluma anuntul acestuia, relateaza Mediafax.

Ce spune Dragnea despre candidatura sa la sefia PSD

Liviu Dragnea: Majoritatea filialelor au propus Congres extraordinar PSD pe 11 octombrie .

Liviu Dragnea, despre organizarea Congresului PSD: Partidul sa fie pregatit de alegeri locale (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat marti, ca se va organiza un Congres extraordinal al PSD pe 11 octombire, astfel incat partidul sa poata fi pregatit pentru alegerile locale. Congres.

Liviu Dragnea, despre organizarea congresului PSD pe 11 octombrie: S-a conturat un argument foarte serios ca, de aceasta data, candidatii pentru alegerile locale sa fie alesi in urma unui proces mult mai serios. Asta necesita timp

Presedintele Interimar al PSD, Liviu Dragnea, a explicat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV, de ce s-a luat decizia organizarii congresului partidului pe 11 octombrie, mai devreme decat.

Liviu Dragnea, despre organizarea congresului PSD pe 11 octombrie: S-a conturat un argument foarte serios ca, de aceasta data, candidatii pentru alegerile locale sa fie alesi in urma unui proces mult mai serios. Asta necesita timp (VIDEO)

Presedintele Interimar al PSD, Liviu Dragnea, a explicat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV, de ce s-a luat decizia organizarii congresului partidului pe 11 octombrie, mai devreme decat.

Liviu Dragnea, despre organizarea Congresului PSD pe 11 octombrie: S-a conturat un argument foarte serios ca, de aceasta data, candidatii pentru alegerile locale sa fie alesi in urma unui proces mult mai serios. Asta necesita timp (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a explicat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV, de ce s-a luat decizia organizarii Congresului partidului pe 11 octombrie, mai devreme decat.

Senatorul Daniel Savu si-a anuntat candidatura la sefia PSD

Senatorul Daniel Savu a anuntat, vinei, ca va candida la sefia PSD. Vreau sa candidez la Congres, vreau sa conduc partidul mare, sunt convins ca se va inscrie si Liviu Dragnea, si altii. Asa ca nu pot.

Cand anunta Liviu Dragnea daca candideaza la sefia PSD

Liviu Dragnea a declarat, joi seara, ca in maxim o saptamana va anunta daca candideaza la sefia PSD.

Ce spune Dragnea despre NOUA motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, vineri, la Braila ca motiunea de cenzura pe care liberalii o vor depune impotriva Guvernului Ponta ca aceasta nu are sanse sa treaca deoarece aritmetic coalitia de guvernare are mai multi parlamentari.

Dragnea, despre legea pensiilor speciale pentru alesi: Poate trebuie sa regandim TOT SISTEMUL DE PENSII

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat ca trebuie cantarit mai mult in privinta Legii pensiilor parlamentarilor, aratand ca poate este bine sa se regandeasca intreg sistemul de pensii, adaugand ca alesii trebuie sa se gandeasca la toti pensionarii .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )