Libnet.ro
UNICEF

22:30

Goetze e pregatit pentru finala Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
Goetze e pregatit pentru finala Ligii Campionilor

Mijlocasul german Mario Goetze va fi apt pentru finala Ligii Campionilor programata la 25 mai intre Borussia Dortmund si Bayern Munchen, actuala si viitoarea sa echipa. continuă pe Online Sport

FINALA Ligii Europa, Benfica - Chelsea / De la 21.45, gruparea lui Abramovici forteaza istoria. Prima echipa care castiga Liga Europa dupa Liga Campionilor?

La 361 de zile de la finala de pe Allianz Arena, Chelsea este gata sa scrie o noua pagina de istorie. Prima Liga a Campionilor din vitrina albastrilor poate fi urmata de prima Liga Europa. Ambele castigate in ani consecutivi, o performanta pe care n-a mai reusit-o nimeni. Verdictul il vom afla diseara, dupa finala Ligii Europa, contra celor de la Benfica, care incepe la 21. 45 Pro Tv, Digi Sport 1, Dolce Sport 1).

VIDEO Benfica - Chelsea 1-2: blestemul continua pentru portughezi. Vulturii au pierdut finala Ligii Europa de o maniera tragica

La patru zile dupa ce au ratat titlul in Portugalia, in proportie de 99%, primind golul infrangerii de la Porto, in minutul 90+2, cei de la Benfica au pierdut un nou trofeu in mod incredibil. Adevarul prezinta filmul meciului si o stastistica groaznica pentru formatia din Lisabona.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2808 seconds )