Libnet.ro
UNICEF

23:00

Google ameninta sa boicoteze site-urile franceze din cauza unei posibile taxe cerute de editorii de presa

B1 B1,
Google ameninta sa boicoteze site-urile franceze din cauza unei posibile taxe cerute de editorii de presa

Gigantul american Google a amenintat ca nu va mai face trimiteri la mass-media franceze daca va fi nevoit sa achite o taxa ceruta de editorii de presa si care este sustinuta de ministrul culturii, scrie BBC. continuă pe B1

Google ameninta ca, daca i se impune o taxa in Franta, nu va mai indexa site-urile media ...

Compania americana de internet Google ameninta, intr-o adresa transmisa Guvernului francez, ca nu va mai indexa site-urile de presa din Franta, daca va fi obligata sa plateasca o taxa dorita de publisherii francezi si cu care este de acord si ministrul Culturii din Franta, potrivit AFP, potrivit Mediafax. Publisherii francezi au cerut in luna septembrie Guvernului sa elaboreze un proiect de lege prin care motoarele de cautare, precum Google, sa le plateasca o taxa pe drepturi de autor pentru .

Antonescu: Daca USL pierde alegerile, nu va fi din cauza lui Becali.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca in situatia in care USL va pierde alegerile parlamentare acest lucru nu se va intampla din cauza lui George Becali si nimeni nu e vinovat singur, precizand ca pana la urma acesta cere un mandat in Legislativ, informeaza Mediafax. Daca USL castiga aceste alegeri, nu le castiga datorita lui Gigi Becali, daca le pierde, nu le pierde din cauza lui Gigi Becali . ) Nimeni nu e vinovat singur, nimeni nu are merite singur intr-o asemenea .

Avionul presedintelui georgian Mihail Saakasvili, intors de urgenta pe Otopeni din cauza unor defectiuni tehnice

Avionul presedintelui Georgiei, Mihail Saakasvili, s-a intors de urgenta, joi, la scurt timp dupa ce aparatul a decolat de pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza unor defectiuni tehnice, informeaza surse aeroportuare citate de Mediafax.

4 motive din cauza carora nu te poti concentra

Din cauza vietii trepidante din ziua de astazi, cand esti nevoit sa mentii puterea de concentrare la nivel maxim, nu de putine ori iti dai seama ca incepi sa dai rateuri, iar creierul iti joaca feste. Mergi la .

Plumb: Milioane de romani sufera din cauza conditiilor de viata precare

Ministrul Mediului si Padurilor, Rovana Plumb, a declarat, in contextul marcarii zilei internationale pentru eradicarea saraciei: Milioane de romani sufera din cauza conditiilor de viata precare, iar austeritatea ultimei guvernari a amplificat puternic fenomenul saraciei in Romania.

Hollande: Motorul franco-german al Europei se poate bloca din cauza divergentelor legate de criza.

Presedintele francez Francois Hollande a avertizat pentru prima oara intr-un interviu acordat unor sase publicatii europene importante ca motorul franco-german al Europei s-ar putea bloca din cauza divergentelor legate de rezolvarea crizei datoriilor, recesiunea fiind un mare risc pentru regiune, potrivit Mediafax. Hollande a insistat, in ajunul summitului UE de joi si vineri, ca Angela Merkel sa isi atenueze pozitia in domeniul austeritatii si a cedarii prerogativelor nationale, pentru .

Antonescu: Daca USL pierde alegerile, nu va fi din cauza lui Becali

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca in cazul in care USL va pierde alegerile parlamentare, acest lucru nu se va intampla din cauza lui George Becali si nimeni nu e vinovat singur. Daca USL.

Antonescu: Bratianu e la locul lui in istorie. Daca USL pierde alegerile, nu va fi din cauza lui Becali

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca in cazul in care USL va pierde alegerile parlamentare, acest lucru nu se va intampla din cauza lui George Becali si nimeni nu e vinovat singur. Daca USL.

Miercuri, din cauza mitingului USL, vor fi restrictii de trafic in zona National Arena

Trei strazi si un bulevard din zona National Arena vor fi inchise miercuri din cauza mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, informeaza Brigada de Politie Rutiera a Capitalei,.

Elev injunghiat in Voluntari, in fata scolii. A fost atacat din cauza unei fete

UPDATE 16:30- Elevul de liceu injunghiat, luni, la Voluntari, a fost atacat in timpul unui scandal izbucnit din cauza unei fete, au precizat, pentru Mediafax, surse din Politie. Potrivit anchetatorilor, cei trei.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2373 seconds )