Libnet.ro
UNICEF

07:30

Google are 30 de miliarde de dolari pentru cumparaturi

România Liberă România Liberă,
Google are 30 de miliarde de dolari pentru cumparaturi

Compania americana Google pastreaza o mare parte din numerar in afara Statelor Unite si poate folosi pana la 30 de miliarde de dolari pentru posibile achizitii, potrivit documentelor transmise de companie la Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC), relateaza Bloomberg. continuă pe România Liberă

Rusia va semna contract de 400 miliarde dolari pentru export de gaze catre China

Oficialii rusi si chinezi vor stabili, maine, o intelegere prin care China va primi gaze rusesti in valoare de 400 miliarde dolari pe 30 de ani, potrivit unui cotidian din Rusia, transmite agentia bulgara Novinite.

AT and T cumpara DirecTV pe 48,5 miliarde dolari

Compania americana de telefonie AT and T Inc. a decis sa cumpere DirecTV in cadrul unei tranzactii de 48,5 miliarde dolari, care va crea un nou grup de telefonie si televiziune.

SUA: Credit Suisse, amenda de 2,8 miliarde dolari

Banca Credit Suisse a pledat, ieri, vinovat, acuzata fiind ca ar fi ajutat diversi clienti bogati americani sa faca evaziune fiscala, si a fost de acord sa plateasca o amenda de 2,815 miliarde dolari 2,51 miliarde franci elvetieni) autoritatilor din SUA, informeaza AFP.

Rusia a investit 200 miliarde dolari in economia Ucrainei

Rusia a investit 200 miliarde dolari in economia Ucrainei in ultimii 20 de ani, inclusiv reducand preturile gazelor naturale, a declarat ministrul rus al Dezvoltarii Economice, Aleksei Uliukaiev, citat de RIA Novosti.

ExxonMobil Romania a acordat contracte de 185 mil. dolari pentru lucrari in Marea Neagra

ExxonMobil Exploration and Production Romania a acordat, in ultima jumatate de an, prin negociere, contracte de 185,15 milioane dolari pentru pentru lucrari aferente explorarii, forajului petrolier in Marea Neagra si pentru transportul angajatilor si.

Ajutor esential pentru Rusia din partea Chinei: Gazprom a incheiat in China un contract pe 30 de ani, in valoare de 400 de miliarde dolari, pentru furnizarea de gaze

Gazprom si compania chineza CNPC au semnat miercuri dimineata un contract de livrare a gazelor rusesti in China, contract in valoare de 400 de miliarde de dolari, cu valabilitate pe 30 de ani, cu prilejul vizitei lui Vladimir Putin in tara asiatica, anunta Interfax si Itar-Tass. Acest contract este esential pentru ca Rusia sa isi diversifice pietele de desfacere a gazului natural, in conditiile in care Europa incearca sa isi reduca dependenta de importurile de gaze rusesti. Documentul a fost semnat in prezenta presedintelui rus Vladimir Putin si a omologul sau chinez Xi Jinping si reprezinta o realizare importanta pentru liderul de la Kremlin in eforturile de a demonstra Occidentului ca are alternativa la piata europeana.

Credit Suisse, amendata cu 2,6 miliarde dolari in SUA

Credit Suisse Group AG, al doilea mare grup bancar elvetian, a pledat vinovat pentru ca si-a ajutat clientii americani, printr-o conspiratie ampla, sa evite plata taxelor.

Rusia a investit 200 miliarde dolari in economia Ucrainei

Rusia a investit 200 de miliarde de dolari in economia Ucrainei, in ultimii 20 de ani, suma incluzand reducerile de preturi la gazele naturale, a afirmat ministrul rus al Dezvoltarii Economice, Alexei Uliukaiev, intr-un interviu acordat postului rus de televiziune RT, transmite RIA Novosti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )