Libnet.ro
UNICEF

22:00

Google a preluat Nest Labs pentru 3,2 miliarde de dolari

B1 B1,
Google a preluat Nest Labs pentru 3,2 miliarde de dolari

Google a preluat pentru 3,2 miliarde de dolari in cash compania americana Nest Labs, care produce senzori si automatizari pentru locuinta, precum termostate si detectoare de fum conectate la WiFi. Nest Labs, cu. continuă pe B1

Tranzactie de MILIARDE: Google a preluat Nest Labs

Google a preluat pentru 3,2 miliarde de dolari in cash compania americana Nest Labs, care produce senzori si automatizari pentru locuinta, precum termostate si detectoare de fum conectate la WiFi.

Google a preluat compania americana Nest Labs.

Google a preluat pentru 3,2 miliarde de dolari in cash compania americana Nest Labs, care produce senzori si automatizari pentru locuinta, precum termostate si detectoare de fum conectate la WiFi, conform Mediafax. Preluarea Nest Labs reprezinta a doua mare tranzactie a Google din ultimii doi ani. Compania a cumparat in 2012 producatorul de smartphone-uri Motorola Mobility, pentru 12,5 miliarde de dolari. Compania care opereaza cel mai popular motor de cautare online si dezvolta Android, cel .

Google cumpara cu 3,2 miliarde dolari Nest Labs, companie fondata de fosti angajati Apple care dezvolta dispozitive pentru casele inteligente ale viitorului

Google a anuntat ca va cumpara cu 3,2 miliarde dolari compania Nest care vinde termostate inteligente si alarme de incendiu smart. Nest Labs a fost fondata acum trei ani de Tony Fadell, parintele iPod-ului care a convins peste 100 de fosti angajati Apple sa i se alature. Google va folosi experienta Nest pentru a construi terminale prin care casa se poate conecta la internet si utilitatile vor fi controlate de la distanta, insa marea ingrijorare este ca Google va stii si mai multe despre noi toti, inclusiv cat curent consumam si cat timp stam acasa.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )