Libnet.ro
UNICEF

20:00

Google cumpara cu 3,2 miliarde dolari Nest Labs, companie fondata de fosti angajati Apple care dezvolta dispozitive pentru casele inteligente ale viitorului

Hotnews Hotnews,
 Google cumpara cu 3,2 miliarde dolari Nest Labs, companie fondata de fosti angajati Apple care dezvolta dispozitive pentru casele inteligente ale viitorului

Google a anuntat ca va cumpara cu 3,2 miliarde dolari compania Nest care vinde termostate inteligente si alarme de incendiu smart. Nest Labs a fost fondata acum trei ani de Tony Fadell, parintele iPod-ului care a convins peste 100 de fosti angajati Apple sa i se alature. Google va folosi experienta Nest pentru a construi terminale prin care casa se poate conecta la internet si utilitatile vor fi controlate de la distanta, insa marea ingrijorare este ca Google va stii si mai multe despre noi toti, inclusiv cat curent consumam si cat timp stam acasa. continuă pe Hotnews

Google a preluat Nest Labs pentru 3,2 miliarde de dolari

Google a preluat pentru 3,2 miliarde de dolari in cash compania americana Nest Labs, care produce senzori si automatizari pentru locuinta, precum termostate si detectoare de fum conectate la WiFi. Nest Labs, cu.

Google a preluat compania americana Nest Labs.

Google a preluat pentru 3,2 miliarde de dolari in cash compania americana Nest Labs, care produce senzori si automatizari pentru locuinta, precum termostate si detectoare de fum conectate la WiFi, conform Mediafax. Preluarea Nest Labs reprezinta a doua mare tranzactie a Google din ultimii doi ani. Compania a cumparat in 2012 producatorul de smartphone-uri Motorola Mobility, pentru 12,5 miliarde de dolari. Compania care opereaza cel mai popular motor de cautare online si dezvolta Android, cel .

Tranzactie de MILIARDE: Google a preluat Nest Labs

Google a preluat pentru 3,2 miliarde de dolari in cash compania americana Nest Labs, care produce senzori si automatizari pentru locuinta, precum termostate si detectoare de fum conectate la WiFi.

Noul vis al Google: Vrea case inteligente si cumpara cu trei miliarde de dolari o companie va face asta

Google cumpara cu peste 3 miliarde de dolari o companie specializata pe transformarea casei intr-una inteligenta, conectata la Internet si monitorizata in permanenta. Fondatorii companiei sunt fosti ingineri Apple si parinti ai iPod-ului.

UPDATE Romania a atras 2 miliarde dolari din vanzarea de obligatiuni pe 10 ani si 30 de ani

Romania a atras 2 miliarde dolari de pe pietele internationale prin doua emisiuni de obligatiuni, cu maturitati de 10 si 30 de ani, la randamente sub nivelurile indicative prezentate investitorilor, anunta Mediafax.

Romania a atras 2 miliarde dolari din vanzarea de obligatiuni pe 10 ani si 30 de ani.

Romania a atras 2 miliarde dolari de pe pietele internationale prin doua emisiuni de obligatiuni, cu maturitati de 10 si 30 de ani, la randamente sub nivelurile indicative prezentate investitorilor, conform Mediafax. Stire in curs de actualizare.

Romania a imprumutat 2 miliarde dolari din vanzarea de obligatiuni pe 10 ani si, in ...

Romania a atras 2 miliarde dolari de pe pietele internationale prin doua emisiuni de obligatiuni, cu maturitati de 10 si 30 de ani, la randamente sub nivelurile indicative prezentate investitorilor, conform Mediafax. Titlurile la 10 ani au fost vandute la 220 puncte de baza 2,2 puncte procentuale) peste referinta titlurilor de trezorerie SUA, potrivit Reuters. Astfel, randamentul emisiunii ar fi de 5,04%. Obligatiunile cu scadenta la 30 de ani au fost vandute pe piata la aproximativ 250 .

Bancile de pe Wall Street ar putea plati 50 miliarde dolari in intelegerile amiabile cu Justitia

Costurile bancilor de pe Wall Street, in cadrul intelegerilor amiabile care sa le scape de investigatiile autoritatilor americane privind rolul lor in criza ipotecara, s-ar putea ridica la 50 de miliarde dolari, conform unei analize confidentiale citate de New York Times.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )