Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gorghiu: PNL sustine numirea lui Hellvig la SRI

România Liberă România Liberă,
Gorghiu: PNL sustine numirea lui Hellvig la SRI

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a precizat, joi, ca liberalii vor vota in Parlament propunerea lui Eduard Hellvig pentru sefia Serviciului Roman de Informatii, facuta de presedintele Klaus Iohannis, mentionand ca nominalizarea pune capat situatiei de interimat si intareste autoritatea Serviciului, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu: PNL sustine numirea lui Hellvig in fruntea SRI / Crin Antonescu: O propunere foarte potrivita

PNL va sustine numirea lui Eduard Hellvig in fruntea Serviciului Roman de Informatii, in conditiile in care acesta are o serioasa activitate publica, corecta si necontroversata iar numirea unui civil in fruntea unui serviciu secret este absolut fireasca.

Mircea Geoana anunta ca va sustine numirea lui Hellvig in fruntea SRI: O propunere inspirata

Senatorul Mircea Geoana a anuntat ca va sustine in Parlament propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru preluarea conducerii SRI, Eduard Hellvig. Fostul social-democrat a explicat ca liberalul.

Adrian Nastase: Numirea lui Hellvig la SRI mi se pare o solutie potrivita

Desi Victor Ponta cerea un sef apolitic la SRI, Klaus Iohannis nu i-a facut pe plac. L-a numit pe Eduard Hellvig director la SRI, un om care a fost lider al PUR cand Dan Voiculescu era presedinte si ministru in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )