Libnet.ro
UNICEF

11:00

Un gorjean, printre cei mai cautati infractori romani

Adevărul Adevărul,
Un gorjean, printre cei mai cautati infractori romani

Gorjeanul Mihaita Dumitru Muraretu, in varsta de 34 de ani, se numara printre cei mai cautati infractorri romani. Acesta se afla la site-ul Politiei Romane, lsa sectiunea Most Wanted, alaturi de alti interlopi cunoscuti. continuă pe Adevărul

Petrolistii, cei mai bine platiti romani: Angajatii din restaurante si cafenele, dar si cei din turism, la coada clasamentului

Institutul National de Statistica a publicat, marti, un nou top al celor mai bine platiti romani, in fruntea acestui clasament aflanduse angajatii din companiile care extrag petrol si gaze, dar si cei din.

Parcarea targului Vitan din Capitala se transforma in pista pentru cei mai buni piloti ai Romaniei

Parcarea targului Vitan din Capitala se transforma pentru o zi in pista pe care cei mai buni piloti de drift din tara se intrec. Pe 18 octombrie are loc primul Grand Prix organizat de Romanian Drift Community, eveniment la care vor paricipa autoturisme, motociclete si un tir.

Cei mai buni studenti la management, premiati de Liga Profesionista de Fotbal

Patru burse de merit in valoare de 1000 de euro fiecare vor ajunge la cei mai buni studenti ai Facultatii de Management din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. Liga Profesionista de Fotbal este cea care acorda aceste burse, in premiera.

Cei mai bogati oameni din lume in tehnologie: miliardarii care detin imperii sau au facut avere din IT

Invart business-uri de miliarde si detin averi impresionante. Cine sunt cei mai bogati miliardari din lume care au facut avere din IT si la cati bani detin in momentul de fata, aflati in prezentarea de mai jos.

Republica Moldova, printre cele mai frumoase tari care atrag cei mai putini turisti

Republica Moldova a fost clasata pe locul 9 in Top 10 al unor tari frumoase care atrag insa cel mai mic numar de turisti din lume, alcatuit de Organizatia Mondiala a Turismului, scrie publicatia britanica The Daily Mail.

Republica Moldova, printre cele mai frumoase tari care atrag cei mai putini turisti

Republica Moldova a fost clasata pe locul 9 in Top 10 al unor tari frumoase care atrag insa cel mai mic numar de turisti din lume, alcatuit de Organizatia Mondiala a Turismului, informeaza dailymail. co. uk.

SUPER-EXCLUSIVITATE! INTERVIU CU CEI MAI IUBITI CONCURENTI DE LA MIREASA PENTRU FIUL MEU: Andrei si Cristina Ne traim povestea de dragoste si ne bucuram unul de celalalt in libertate

S-au iubit cu patima, timp de 1 an, in Casa Mireasa pentru fiul, iar in Marea Finala, cei doi au.

Christian Tour: peste 50% din turisti isi platesc vacantele in rate si cei mai multi vor sa stea cat mai in fata in autocar

Peste 60% din totalul de clienti ai Christian Tour cumpara pachete cu reducere, early booking, iar mai mult de jumatate dintre ei isi platesc vacantele in rate pana in ziua plecarii, a declarat Marius Pandel, CEO-ul agentiei de turism.

TOP 10 Cei mai valorosi sportivi din lume. Unde se situeaza Messi, Ronaldo sau Nadal?

Sportivi de zeci de milioane de dolari, James LeBron, Tiger Woods, Cristiano Ronaldo sau Rafael Nadal reprezinta unele dintre cele mai valoroase branduri din sportul mondial. Numele lor cantaresc greu atunci cand vine vorba Forbes.

Politic Show: Dosar de prim-ministru. Ce spun analistii despre variantele Predoiu si Tariceanu; Fostul primar al Mangaliei, Zanfir Iorgus, se intoarce in PSD; Cum au ajuns agenti electorali cei mai de pret intelectuali

Iohannis: Ponta nu ar trebui sa se foloseasca de necazul si greutatile oamenilor pentru a mai obtine niste voturi. Candidatul ACL la prezidentiale. Comisia juridica a Camerei se intruneste marti pentru analizarea cazului Valerian Vreme. Presedintele Comisiei juridice de la Camera Deputatilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )