Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gratarul de 1 mai, un posibil dezastru pe timpul pandemiei: avertismentul ministrului Sanatatii

Playtech Playtech,
Gratarul de 1 mai, un posibil dezastru pe timpul pandemiei: avertismentul ministrului Sanatatii

Sarbatoarea de 1 mai este foarte importanta in mentalul colectiv al romanilor. Din acest motiv, ne-am putea confrunta cu un nou scandal precum cel legat de noaptea de inviere. Romania se afla. continuă pe Playtech

Campionul de la Roland Garros care s-a angajat la un supermarket in timpul pandemiei

Germanul Kevin Krawietz, campion en-titre la Roland Garros la dublu, alaturi de Andreas Mies, s-a angajat intr-un supermarket in timpul pandemiei de coronavirus, informeaza Mundo Deportivo.

Viata inSuedia, in timpul pandemiei, a romanului cu placutele anti-PSD: Aici depinde cum percepe fiecare mesajul autoritatilor: ai grija de tine, scapi

Razvan Stefanescu, romanul stabilit in Suedia care a starnit un imens scandal dupa ce a condus o masina cu placute de inmatriculare anti-PSD, a povestit pentru Adevarul cum este viata in singura tara din Europa care nu a impus restrictii de circulatie cetatenilor in timpul pandemiei de COVID-19.

Sondaj Sociopol. PNL a depasit 40%. Cum stau PSD si Alianta USR-PLUS si cum au evoluat partidele in timpul pandemiei

Daca duminica ar avea loc alegeri parlamentare, PNL ar obtine 43% din voturi, arata un sondaj realizat de institutul Sociopol si obtinut de Adevarul. PSD s-ar clasa pe locul secund, cu 26%, in usoara scadere, in timp ce Alianta USR-PLUS ar bifa 17%, in crestere fata de luna precedenta. Doar ProRomania ar mai trece pragul electoral, la mustata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )