Libnet.ro
UNICEF

00:07

GRAV accident rutier in Braila! Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier in Braila! Bilantul VICTIMELOR

Un barbat din Braila, in varsta de 23 de ani, a condus un autovehicul sub influenta alcoolului, in noaptea de duminica spre luni, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei, intrand cu masina i. continuă pe B1

Ambulanta, implicata intr-un grav accident rutier. Bilantul victimelor

O pacienta in varsta de 83 de ani a decedat si o asistenta a fost ranita, dupa ce ambulanta in care se aflau a derapat si a ajuns intr-un sant, la iesire din localitatea Ileanda, spre Dej. Din primele.

Ambulanta, implicata intr-un GRAV accident rutier. Bilantul victimelor

O pacienta in varsta de 83 de ani a decedat si o asistenta a fost ranita, dupa ce ambulanta in care se aflau a derapat si a ajuns intr-un sant, la iesire din localitatea Ileanda, spre Dej. Din primele.

Grav accident de circulatie la Braila. Un sofer a scapat masina de sub control si a intrat intr-un copac

Un tanar de 23 de ani este cercetat de politisti pentru vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta alcoolului, dupa ce a condus un autovehicul sub influenta alcoolului, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei, intrand cu masina intr-un copac.

Accident rutier grav in zona stadionului Ion Oblemenco. Patru persoane au fost ranite

Patru oameni au fost raniti, in rum unui accident rutier produs luni seara in zona stadionului Stadionului Ion Oblemenco din Craiova. A accidentul s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate, potrivit.

Alt accident rutier grav produs smbata noapte: Patru morti, ntre care doi copii, lnga Calafat, dupa impactul dintre o masina si un TIR

Patru persoane, intre care doi copii, au murit, in timpul noptii de sambata spre duminica, intr-un accident rutier pe DN 56, in afara localitatii Calafat, judetul Dolj, dupa ce soferul autoturismului a lovit un TIR, relateaza Mediafax.

Suspect in cazul Khashoggi, mort intr-un accident rutier

Un barbat banuit ca ar fi implicat in disparitia jurnalistului saudit Jamal Khashoggi a murit intr-un accident rutier suspect, la Riad, scrie cotidianul turc Yeni Safak, informeaza hurriyetdailynews. com.

GRAV ACCIDENT naval! Zeci de persoane, la un pas de MOARTE! Detalii de ultim moment

Un grav accident naval a avut loc duminica in sudul Angliei. Un feribot, cu 56 de pasageri la bord, a lovit doua iahturi, in conditii de ceata densa. Feribotul care a lovit cele doua iahturi si care a.

Accident rutier cu patru victime. Medicii au declarat decesul unui tanar de 25 de ani

Pentru scoaterea a doua victime a fost nevoie de interventia pompierilor. in total, patru barbati se aflau in autoutilitara implicata in accident.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )