Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un grec a fost condamnat la 103 ani de inchisoare. Pentru ce a fost gasit vinovat

Antena3 Antena3,
Un grec a fost condamnat la 103 ani de inchisoare. Pentru ce a fost gasit vinovat

Un traficant de persoane grec a fost condamnat la 103 ani de inchisoare de catre Curtea de Apel din Arhipelagul Dodecanez sud-estul Greciei), au informat duminica mass media elene, citate de AFP. continuă pe Antena3

Serbia: Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Balcani a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Miroslav Miskovici, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Balcani, a fost condamnat, luni, de un tribunal sarb la cinci ani de inchisoare intr-un caz de evaziune fiscala ce l-a avut drept protagonist pe fiul sau. Sentinta a fost data in contextul in care autoritatile de la Belgrad fac eforturi pentru a combate coruptia, o masura necesara pentru aderarea tarii la Uniunea Europeana, noteaza Associated Press.

Sentinta record: 103 ani de inchisoare pentru trafic de migranti

Judecatorii din Grecia au condamnat, duminica, un cetatean grec la 103 ani de inchisoare, acesta fiind acuzat de trafic de migranti. Site-ul News 24 relateaza ca acesta transporta refugiatipe apele.

Marturia unui fost gardian de la Auschwitz, condamnat la cinci ani de inchisoare: Vedeam cadavrele, simteam mirosul de la incineratoare

Justitia germana l-a condamnat vineri pe Reinhold Hanning, un fost gardian al lagarul de concentrare Auschwitz, la cinci ani de inchisoare cu executare pentru rolul jucat in facilitarea mortii a 170. 000 de detinuti ai nazistilor. Acesta ar putea sa fie unul dintre ultimele procese instrumentate in ceea ce priveste implicarea unor persoane in crimele regimului nazist, relateaza agentia de presa Reuters, citata de news. ro.

Fostul presedinte egiptean Mohamed Mursi a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru spionaj si divulgarea unor secrete de stat

Fostul presedinte egiptean Mohamed Mursi a fost condamnat la inchisoare pe viata intr-un dosar in care a fost gasit vinovat de spionaj si divulgarea unor secrete de stat, informeaza Reuters.

Judecatoarea spagara de la Sfantu Gheorghe, condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare

Magistratii Curtii de A pel Brasov au condamnat-o pe Elena Poiana la trei 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita si pedeapsa complementara a interzicerii dreptului de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice, dreptul de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat, pe o perioada de 3 ani, calculata de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare. Sentinta nu e definitiva.

Un brasovean care a agresat trei copii a fost condamnat definitiv la 7 ani si 8 luni de inchisoare

Valentin Marsavela a fost retinut in noiembrie 2015 dupa ce a obligat-o pe fiica concubinei sale sa intretina relatii sexuale cu el si a amenintat-o cu bataia. Cercetarile au scos la iveala ca barbatul de 38 de ani a mai agresat sexual alti doi copii. Curtea de Apel Brasov l-a condamnat definitiv la 7 ani si 8 luni de inchisoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )