Libnet.ro
UNICEF

15:00

Grecia a adoptat al doilea pachet de masuri prealabile planului de ajutor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia a adoptat al doilea pachet de masuri prealabile planului de ajutor

ACTUALIZARE 07:20 Parlamentul grec a adoptat azi noapte un al doilea pachet de reforme cerute de creditorii Greciei inaintea noului plan de ajutor, in ciuda dezertarilor din tabara prim-ministrului Alexis Tsipras, potrivit AFP. * BCE creste plafonul creditarii de urgenta pentru bancile din Grecia * Noi teste de stres la bancile grecesti. continuă pe Ziarul Bursa

Grecia: Parlamentul a adoptat cel de-al doilea pachet de reforme

Parlamentul grec a adoptat, joi, cel de-al doilea pachet de reforme cerute de creditorii Greciei inaintea unui nou plan de ajutor, scrie AFP, citat de Agerpres. Guvernul a obtinut deja peste 190 de voturi favorabile,.

Grecia se tine de cuvant: Guvernul elen a depus, in Parlament, proiectul privind al doilea pachet de reforme

Guvernul condus de Alexis Tsipras a depus, marti, in Parlament, proiectul legislativ referitor la cel de-al doilea pachet de masuri de reforma, cerut de creditorii internationali pentru a garanta un nou imprumut pentru Grecia.

Guvernul elen a trimis in parlament cel de-al doilea pachet de reforme

Guvernul elen a depus marti in parlament proiectul legislativ referitor la cel de-al doilea pachet de masuri de reforma, scrie asiaone. com. Parlamentarii urmeaza sa voteze miercuri masurile acestui pachet de.

Parlamentul Greciei dezbate cel de-al doilea pachet de reforme

Greciei voteaza miercuri cel de-al doilea pachet de masuri de reforma, necesar pentru ca tara sa primeasca un nou imprumut de la creditorii internationali, scrie MarketWatch. Noul acord trebuie semnat pana la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )