Libnet.ro
UNICEF

13:00

Grecia: Parlamentul a adoptat cel de-al doilea pachet de reforme

B1 B1,
Grecia: Parlamentul a adoptat cel de-al doilea pachet de reforme

Parlamentul grec a adoptat, joi, cel de-al doilea pachet de reforme cerute de creditorii Greciei inaintea unui nou plan de ajutor, scrie AFP, citat de Agerpres. Guvernul a obtinut deja peste 190 de voturi favorabile,. continuă pe B1

Parlamentul Greciei dezbate cel de-al doilea pachet de reforme

Greciei voteaza miercuri cel de-al doilea pachet de masuri de reforma, necesar pentru ca tara sa primeasca un nou imprumut de la creditorii internationali, scrie MarketWatch. Noul acord trebuie semnat pana la.

Guvernul elen a trimis in parlament cel de-al doilea pachet de reforme

Guvernul elen a depus marti in parlament proiectul legislativ referitor la cel de-al doilea pachet de masuri de reforma, scrie asiaone. com. Parlamentarii urmeaza sa voteze miercuri masurile acestui pachet de.

GRECIA: Parlamentul a adoptat noi reforme, in timp ce mii de oameni protestau la Atena. Tsipras: Masurile, necesare pentru ramanerea in zona euro

Parlamentul Greciei a aprobat, joi dimineata, un alt set de reforme cerute de creditori inainte de inceperea negocierilor pentru noul program de asistenta financiara, premierul de extrema-stanga Alexis Tsipras argumentand ca masurile sunt necesare pentru evitarea iesirii tarii din zona euro.

Grecia se tine de cuvant: Guvernul elen a depus, in Parlament, proiectul privind al doilea pachet de reforme

Guvernul condus de Alexis Tsipras a depus, marti, in Parlament, proiectul legislativ referitor la cel de-al doilea pachet de masuri de reforma, cerut de creditorii internationali pentru a garanta un nou imprumut pentru Grecia.

Grecia a adoptat al doilea pachet de masuri prealabile planului de ajutor

ACTUALIZARE 07:20 Parlamentul grec a adoptat azi noapte un al doilea pachet de reforme cerute de creditorii Greciei inaintea noului plan de ajutor, in ciuda dezertarilor din tabara prim-ministrului Alexis Tsipras, potrivit AFP. * BCE creste plafonul creditarii de urgenta pentru bancile din Grecia * Noi teste de stres la bancile grecesti.

Al doilea pachet de reforme, ADOPTAT de Parlamentul elen. Ce spune Tsipras

Parlamentul Greciei a aprobat, joi dimineata, un alt set de reforme cerute de creditori inainte de inceperea negocierilor pentru noul program de asistenta financiara. Premierul Alexis Tsipras a declarat ca masurile sunt necesare pentru evitarea iesirii tarii din zona euro.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )