Libnet.ro
UNICEF

20:30

Grecia se califica in premiera in optimile de finala ale Cupei Mondiale. Columbia castiga grupa C cu punctaj maxim

Antena3 Antena3,
Grecia se califica in premiera in optimile de finala ale Cupei Mondiale. Columbia castiga grupa C cu punctaj maxim

Grecia, echipa care a eliminat Romania in barajul de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia, va juca in premiera in optimile de finala ale competitiei, dupa ce a castigat dramatic in fata Coastei de. continuă pe Antena3

Brazilia si Mexic castiga si se califica in optimile de finala ale Cupei Mondiale

Brazilia si Mexic sunt cele doua echipe din grupa A care s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale, in urma victoriilor obtinute luni in meciurile cu Camerun, respectiv Croatia. La Brasilia, gazdele.

Columbia si Grecia, calificate in optimile de finala ale Cupei Mondiale

Columbia si Grecia s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale dupa ce au invins Japonia, respectiv Grecia, relateaza Mediafax. Echipa nationala a Greciei, adversara Romaniei in preliminariile.

Uruguay a invins Italia, scor 1-0, si s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale

Uruguay s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, marti, la Natal, cu scorul de 1-0 0-0), reprezentativa Italiei, in ultima etapa a grupei D a competitiei. Unicul gol al part.

CALCULE Lupta pentru calificare in grupele C si D ale Cupei Mondiale

Astazi se joaca ultimele meciuri din grupele C si D ale Cupei Mondiale. In Grupa C, Columbia este califcata, insa trei echipe spera sa prinda locul din optmile de finala. In Grupa D, Costa Rica stie ca va merge mai departe, dar de asemenea pozitia a doua este deschisa.

Grecia se califica rusinos in optimi

Grecia s-a calificat marti noapte in optimile de finala ale Cupei Mondiale, pentru prima oara in istoria ei. Insa, victoria cu 2-1 obtinuta in fata Coastei de Fildes a fost una mincinoasa. La 1-1, scor la care africanii mergeau mai departe, grecii au primit un penalty inventat de arbitru in ultimele secunde de joc. UTILE CM 2014: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Belgia castiga pe final in fata Rusiei si se califica in optimile Cupei Mondiale

Belgia s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia, dupa ce a castigat cu 1-0 in fata Rusiei, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, gratie unui gol marcat in minutul 88 de tanarul.

Iran si Nigeria s-ar putea califica dupa o tragere la sorti

O tragere la sorti ar putea decide ce echipa va insoti Argentina in optimile de finala ale Cupei Mondiale. Echipele Iranului si Nigeriei ar putea ajunge in situatia de a nu distanta chiar daca se aplica toate criteriile de departajare.

CM Fotbal:Grecia a invins Coasta de Fildes, scor 2-1, si s-a calificat in optimi / Japonia - Columbia 1-4

Echipa nationala a Greciei, adversara Romaniei in preliminariile Campionatului European din 2016, s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, marti, la Fortaleza, cu scorul de 2-1 1-0), reprezentativa Coastei de Fildes, in ultima etapa a grupei C a competitiei.

Mexicul bate Croatia si merge in optimile Cupei Mondiale

Mexicul a dominat Croatia si s-a calificat luni noapte in optimile de finala ale Cupei Mondiale 2014. Mexicanii au avut un penalty refuzat, insa dupa aceea au marcat de trei ori, castigand cu 3-1. Aztecii vor da piept in faza eliminatorie cu Olanda. Croatii au fost fotografiati dezbracati, dar si eliminati si cu banii luati, ei nereusind sa bata si sa se califice in acest meci. ULTILE CM 2014: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Jucatorii selectionatei Cote dIvoire, prime de 50.000 euro, in caz de calificare in optimile Cupei Mondiale

Jucatorii selectionatei Cote dIvoire vor incasa cate un cec de aproximativ 50. 000 euro in caz de calificare in optimile de finala ale Cupei Mondiale, a anuntat Federatia ivoriana de fotbal FIF), citata de AF.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )