Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia Romania, la RTV: cati bani va pierde postul lui Sebastian Ghita pentru a televiza un meci prea scump pentru TVR, Pro TV, Antena 1 si Digi Sport

Adevărul Adevărul,
Grecia Romania, la RTV: cati bani va pierde postul lui Sebastian Ghita pentru a televiza un meci prea scump pentru TVR, Pro TV, Antena 1 si Digi Sport

Adevarul a discutat cu surse din piata media si a aflat ca mansa-tur a barajului de calificare pentru Mondialul din 2014 vineri, 15 noiembrie, ora 21. 45) va provoca pierderi uriase in bugetul celor de la Romania TV. continuă pe Adevărul

Grecia - Romania, televizat de un post surpriza dupa ce TVR s-a zgarcit la bani

Meciul tur de la Atena din cadrul barajului Romaniei cu Grecia nu se va vedea pe postul public de televiziune, care a refuzat sa plateasca suma ceruta de partea elena, ci pe Romania TV.

Surpriza la barajul Grecia - Romania: Ce post TV va transmite meciul tur.

Barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, disputat intre Grecia si Romania va fi difuzat la TV de doua posturi diferite. Daca meciul retur, de la Bucuresti, va fi transmis de Antena 1, drepturile de difuzare pentru partida din Grecia au fost castigate de postul de stiri Romania TV, potrivit Prosport. Meciul Grecia - Romania, disputat pe 15 noiembrie, de la 21. 45, primul din dubla mansa, a fost subiect de discutie zilele acestea, existand posibilitatea sa nu fie transmis de nicio .

CM 2014: Meciul Grecia - Romania va fi transmis de Romania TV

Romania TV a achizitionat drepturile de transmisie pentru Grecia - Romania, prima mansa din barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014 din Brazilia, informeaza Gazeta Sporturilor care citeaza surseapropiate situatiei. Meciul dintre Grecia si Romania va avea loc pe 15 noiembrie, in timpc e returul va avea loc pe 19 noiembrie si va fi transmis de Antena 1.

Natura umfla bugetul statului: cati bani am putea scoate din Muntii Carpati in 25 de ani

Romania poate pierde aproximativ 9 miliarde de euro in urmatorii 25 de ani, daca nu vor fi luate masuri legislative pentru gestionarea durabila si eficienta a ariilor naturale din Muntii Carpati si daca nu va fi aplicat sistemul de management.

Surpriza: s-a decis cine transmite meciul Grecia - Romania

Romania va intalni Grecia in dubla mansa pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014. Dupa discutii aprinse, s-a decis cine va televiza partida tur, pe care selectionata lui Victor Piturca o va disputa in deplasare.

S-a decis cine transmite meciul Grecia - Romania

Romania va intalni Grecia in dubla mansa pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014. Dupa discutii aprinse, s-a decis cine va televiza atat partida tur, pe care selectionata lui Victor Piturca o va disputa in deplasare, cat si meciul de la Bucuresti.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.223 seconds )