Libnet.ro
UNICEF

21:30

Grecia: Trei romi suspectati de rapirea unui bebelus, arestati

B1 B1,
Grecia: Trei romi suspectati de rapirea unui bebelus, arestati

Trei romi au fost arestati, miercuri, in Grecia, fiind suspectati de rapirea unui bebelus. Este vorba de o femeie in varsta de 51 de ani, fiul sau in varsta de 21 de ani si o alta femeie in varsta de 19. continuă pe B1

Grecia: Trei romi, suspectati de rapirea unui bebelus, arestati

Trei romi au fost arestati, miercuri, in Grecia, fiind suspectati de rapirea unui bebelus. Este vorba de o femeie in varsta de 51 de ani, fiul sau in varsta de 21 de ani si o alta femeie in varsta de 19.

Trei romi suspectati de rapirea unui bebelus au fost arestati in Grecia

Trei membri ai comunitatii rome din Grecia au fost arestati miercuri pe Insula Lesbos nord-est), fiind suspectati de rapirea unui bebelus, pe care incercau sa-l inregistreze cu acte false, a anuntat o sursa.

Trei romi, arestati in Grecia pentru ca ar fi rapit un bebelus.

Trei romi din Grecia au fost arestati miercuri pe insula Lesbos, pentru ca ar fi rapit un bebelus pe care incercau sa-l inregistreze cu acte false, transmite AFP, conform Mediafax. Este vorba de o femeie in varsta de 51 de ani, fiul sau in varsta de 21 de ani si o alta femeie in varsta de 19 ani. Copilul are varsta de doua luni si jumatate, a declarat un oficial din cadrul politiei. Citeste si: Irlanda: Doi copii blonzi, predati familiei rome dupa teste ADN Ei au fost arestati in timp ce .

Bebelus de trei luni rapit in Grecia. Trei persoane de etnie roma sunt acuzate de rapirea copilului

Politia din Grecia a arestat miercuri trei persoane de etnie roma care sunt acuzati de rapirea unui baietel de trei luni, aceasta fiind cea de-a doua acuzatie de rapire a copiilor indreptata in aceasta saptamana contra romilor din statul elen, informeaza USA Today.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )