Libnet.ro
UNICEF

19:30

Trei romi, arestati in Grecia pentru ca ar fi rapit un bebelus.

România Liberă România Liberă,
Trei romi, arestati in Grecia pentru ca ar fi rapit un bebelus.

Trei romi din Grecia au fost arestati miercuri pe insula Lesbos, pentru ca ar fi rapit un bebelus pe care incercau sa-l inregistreze cu acte false, transmite AFP, conform Mediafax. Este vorba de o femeie in varsta de 51 de ani, fiul sau in varsta de 21 de ani si o alta femeie in varsta de 19 ani. Copilul are varsta de doua luni si jumatate, a declarat un oficial din cadrul politiei. Citeste si: Irlanda: Doi copii blonzi, predati familiei rome dupa teste ADN Ei au fost arestati in timp ce . continuă pe România Liberă

Grecia: Trei romi, suspectati de rapirea unui bebelus, arestati

Trei romi au fost arestati, miercuri, in Grecia, fiind suspectati de rapirea unui bebelus. Este vorba de o femeie in varsta de 51 de ani, fiul sau in varsta de 21 de ani si o alta femeie in varsta de 19.

Grecia: Trei romi suspectati de rapirea unui bebelus, arestati

Trei romi au fost arestati, miercuri, in Grecia, fiind suspectati de rapirea unui bebelus. Este vorba de o femeie in varsta de 51 de ani, fiul sau in varsta de 21 de ani si o alta femeie in varsta de 19.

Trei romi suspectati de rapirea unui bebelus au fost arestati in Grecia

Trei membri ai comunitatii rome din Grecia au fost arestati miercuri pe Insula Lesbos nord-est), fiind suspectati de rapirea unui bebelus, pe care incercau sa-l inregistreze cu acte false, a anuntat o sursa.

Anghel, BVB: In prima zi de oferta publica pentru Romgaz 16% din transa aferenta retailului a fost subscrisa

In prima zi de oferta publica pentru Romgaz 16% din transa aferenta retailului a fost subscrisa, iar cel mai probabil pana la final se va ajunge la o suprasubscriere, a declarat marti pentru Agerpres, Lucian Anghel, presedintele Bursei de Valori Bucuresti si CEO al BCR Pensii, citat de media locala. Investitorii de retail au depus ordine pentru a cumpara 1,4 milioane de actiuni. Este o oportunitate unica pentru populatie pentru ca se acorda un discount de 5% fata de pretul pentru investitorii institutionali, a explicat Lucian Anghel.

Patru elevi, arestati, dupa bataia cu cutite din Bucuresti.

Patru elevi din cele noua persoane implicate intr-o bataie cu cutite, langa liceul Dimitrie Leonida din Bucuresti au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, informeaza B1. ro. Avocatii elevilor au intentat recurs dupa ce acestia au primit mandat de arestare la Judecatoria Sectorului 2 pentru ultraj contra bunurilor morale. Citeste si: UPDATE. Bataie cu cutite intre elevi, in Bucuresti. Patru elevi au fost retinuti Liceenii au fost ridicati miercuri de politie, dupa ce s-au incaierat cu .

Sapte politisti din Pantelimon, arestati preventiv pentru coruptie

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis joi arestarea preventiva pentru 29 de zile a celor sapte agenti de la Politia Pantelimon, acuzati ca cereau mita soferilor, informeaza Agerpres.

Un director Hidroelectrica si un fost membru din Consiliul de Supraveghere, arestati preventiv pentru 29 de zile

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )