Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sapte politisti din Pantelimon, arestati preventiv pentru coruptie

Hotnews Hotnews,
 Sapte politisti din Pantelimon, arestati preventiv pentru coruptie

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis joi arestarea preventiva pentru 29 de zile a celor sapte agenti de la Politia Pantelimon, acuzati ca cereau mita soferilor, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

11 politisti din Pantelimon, ridicati de mascatii de la DGA. Oamenii legii cereau spaga in trafic

Unsprezece subofiteri de la Politia din orasul Pantelimon au fost saltati in aceasta dimineata in urma unei actiuni a Directiei Generale Anticoruptie DGA) si a Parchetului de pe langa Tribunalul.

Un director Hidroelectrica si un fost membru din Consiliul de Supraveghere, arestati preventiv pentru 29 de zile

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, in.

Patru tineri au fost arestati preventiv in urma scandalului de miercuri de langa liceul Leonida din Capitala

Patru dintre tinerii inplicati in scandalul cu sabii si cutite de langa Colegiul Dimitrie Leonida din Capitalaau fost arestati preventiv, pentru 29 de zile. Alti cinci tineri sunt cercetati in stare de libertate. Toti cei noua sunt urmariti penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, patru fiind cercetati si pentru port ilegal de arma alba.

Eugen Bradean si Ioan Mihaila, arestati preventiv pentru 29 de zile in dosarul Hidroelectrica

Directorul de trading la Hidroelectrica, Eugen Bradean si Ioan Mihaila, membru in cadrulConsiliului de Supraveghere al companiei si fost consilier al ministruluiConstantin Nita, au fost arestati,.

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, joi, fiind acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere. Decizia nu este definitiva. Instan.

Sapte dintre agentii de la Politia Pantelimon vor sta dupa gratii 29 de zile

Cei sapte agenti din cadrul Politiei Pantelimon saltati miercuri de procurori pentru coruptie vor sta dupa gratii in urmatoarele 29 de zile. Asa au decis joi magistratii Tribunalului Bucuresti care au admis astfel propunerea procurorilor in dosarul in care 11 politisti de la Circulatie si Ordine Publica sunt acuzati de luare de mita, fals si abuz in serviciu.

Trei tineri au fost prinsi de politisti dupa ce au spart mai multe locuinte

Politistii Capitalei din cadrul Sectiei 24 au identificat si prins marti trei tineri cu varste cuprinse intre 22 si 26 de ani, suspectati de comiterea mai multor spargeri de locuinte. Cei trei suspecti au fost arestati preventiv pentru furt calificat.

11 politisti din comuna Pantelimon, saltati de DGA. Agentii de politie, suspectati ca au luat spaga de la soferi

11 agenti de politie din comuna Pantelimon sunt anchetati de Directia Generala Anticoruptie, fiind suspectati ca au luat mita de la soferi, relateaza Mediafax.

Cazul 'ingerului blond' din Grecia, fetita descoperita intr-o tabara de romi: Falsii parinti au fost arestati preventiv, sub acuzatia de rapire si fals in acte

Justitia din Grecia i-a pus sub acuzare, luni, pentru rapire, pe cei doi falsi parinti ai misterioasei fetite descoperite intr-o tabara de romi din apropiere de Larisa, in centrul Greciei, si i-a plasat in arest preventiv, scrie AFP.

Rusine. Seful de la Crima Organizata Alba, Traian Berbeceanu, arestat preventiv pentru 29 de zile

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv, joi seara, pentru 29 de zile, in urma unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia. Berbeceanu este acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )