Libnet.ro
UNICEF

22:00

Patru tineri au fost arestati preventiv in urma scandalului de miercuri de langa liceul Leonida din Capitala

Adevărul Adevărul,
Patru tineri au fost arestati preventiv in urma scandalului de miercuri de langa liceul Leonida din Capitala

Patru dintre tinerii inplicati in scandalul cu sabii si cutite de langa Colegiul Dimitrie Leonida din Capitalaau fost arestati preventiv, pentru 29 de zile. Alti cinci tineri sunt cercetati in stare de libertate. Toti cei noua sunt urmariti penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, patru fiind cercetati si pentru port ilegal de arma alba. continuă pe Adevărul

Cazul 'ingerului blond' din Grecia, fetita descoperita intr-o tabara de romi: Falsii parinti au fost arestati preventiv, sub acuzatia de rapire si fals in acte

Justitia din Grecia i-a pus sub acuzare, luni, pentru rapire, pe cei doi falsi parinti ai misterioasei fetite descoperite intr-o tabara de romi din apropiere de Larisa, in centrul Greciei, si i-a plasat in arest preventiv, scrie AFP.

Patru tineri din Valcea au fost arestati pentru trafic de droguri

Patru tineri din Valcea isi vor petrece urmatoarele 29 de zile dupa gratii. Ei sunt anchetati pentru trafic de droguri de risc in forma continuata. Surse din randul anchetatorilor sustin ca doi dintre acestia sunt elevi.

Trei tineri au fost prinsi de politisti dupa ce au spart mai multe locuinte

Politistii Capitalei din cadrul Sectiei 24 au identificat si prins marti trei tineri cu varste cuprinse intre 22 si 26 de ani, suspectati de comiterea mai multor spargeri de locuinte. Cei trei suspecti au fost arestati preventiv pentru furt calificat.

Trei romi suspectati de rapirea unui bebelus au fost arestati in Grecia

Trei membri ai comunitatii rome din Grecia au fost arestati miercuri pe Insula Lesbos nord-est), fiind suspectati de rapirea unui bebelus, pe care incercau sa-l inregistreze cu acte false, a anuntat o sursa.

Unsprezece romani suspectati de furturi au fost arestati in Italia

Unsprezece romani au fost arestati marti in Florenta, fiind suspectati ca apartin de o grupare specializata in furturi, transmite FirenzePost. it. Carabinierii italieni au efecuat marti o vasta operatiune.

Seful Brigazii anti-criminalitate din Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv, joi seara, pentru 29 de zile, in baza unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia, care a admis propunerea procurorilor DIICOT, acesta fiind acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere, informeaza Mediafax.

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, joi, fiind acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere. Decizia nu este definitiva. Instan.

Cei 17 vamesi de la Albita, retinuti pentru luare de mita si trafic de influenta, au fost arestati

Cei 17 vamesi din Punctul de Trecere a Frontierei Albita, retinuti de procurorii DNA pentru luare de mita si trafic de influenta, au fost arestati preventiv, miercuri seara. Acestia au fost retinuti,.

Un director Hidroelectrica si un fost membru din Consiliul de Supraveghere, arestati preventiv pentru 29 de zile

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )