Libnet.ro
UNICEF

23:00

Grecia: Tsipras trebuie sa atraga in doua zile sprijinul Parlamentului pentru planul de austeritate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Grecia: Tsipras trebuie sa atraga in doua zile sprijinul Parlamentului pentru planul de austeritate

- Premierul elen Alexis Tsipras are la dispozitie doua zile pentru a convinge Parlamentul sa voteze masurile de austeritate acceptate la Bruxelles, necesare pentru inceperea negocierilor pentru al treilea program de sustinere financiara, relateaza. continuă pe Wall-Street Ro

Martin Schulz incepe marti o vizita de doua zile in Belgrad

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, incepe marti o vizita de doua zile la Belgrad unde se va intalni cu inalti demnitari sarbi, cu reprezentanti ai opozitiei si ai societatii civile. in.

REPORTAJ. Doua zile in cealalta Romanie

E, cu siguranta, prea putin, din fuga masinii si a pasilor, sa intelegi Basarabia. Tot ce pot spune este ca m-am simtit ca acasa, asa ca Basarabia e Romania nu-i doar un slogan gol de continut. Dupa doua zile petrecute la Chisinau si intr-un sat de pe malul drept al Nistrului, la Holercani, mi-am dat totusi seama ca am de-a face cu o alta Romanie.

Criza din Grecia.Tsipras ar putea sa-si remanieze Guvernul sau sa formeze unul nou, pentru adoptarea reformelor

Premierul grec, Alexis Tsipras, se confrunta cu misiunea dificila de a-si convinge partenerii de coalitie sa voteze acordul incheiat luni dimineata cu liderii din zona euro privind un nou plan de salvare a Greciei si ar putea fi nevoit sa-si remanieze Guvernul si sa se bazeze pe voturile opozitiei.

Bancile din Grecia raman inchise inca cel putin doua zile

Surse din cadrul Ministerului de Finante au anuntat ca bancile din Grecia vor ramane inchise pentru inca cel putin 48 de ore, transmite Reuters. Dimitris Mardas, secretar de Stat in Ministerul elen de.

Bancile din Grecia RAMAN iNCHISE inca cel putin doua zile

Bancile din Grecia raman inchise pentru cel putin inca 48 de ore, anunta surse din cadrul Ministerului de Finante.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )