Libnet.ro
UNICEF

12:30

Bancile din Grecia raman inchise inca cel putin doua zile

B1 B1,
Bancile din Grecia raman inchise inca cel putin doua zile

Surse din cadrul Ministerului de Finante au anuntat ca bancile din Grecia vor ramane inchise pentru inca cel putin 48 de ore, transmite Reuters. Dimitris Mardas, secretar de Stat in Ministerul elen de. continuă pe B1

Bancile din Grecia RAMAN iNCHISE inca cel putin doua zile

Bancile din Grecia raman inchise pentru cel putin inca 48 de ore, anunta surse din cadrul Ministerului de Finante.

Anunt important despre bancile din Grecia. Cand se deschid

Bancile din Grecia raman inchise pentru cel putin inca 48 de ore, anunta surse din cadrul Ministerului de Finante, citate de Reuters. Bancile din Grecia sunt inchise din 29 iunie, iar retragerile de la.

Angela Merkel: Bancile din Grecia vor fi recapitalizate cu 25 de miliarde de euro

Cancelarul german Angela Merkel a anuntat, luni, ca jumatate din Fondul de privatizare, adica 25 de miliarde de euro, va fi utilizata pentru recapitalizarea bancilor elene, urmand ca acestea sa fie apoi.

Criza din Grecia: Liderii zonei euro au ajuns la un acord, dupa negocieri maraton / Bancile raman inchise inca doua zile

Zona Euro a decis in unanimitate sa inceapa negocierile in vederea acordarii unui al treilea plan de ajutor pentru Grecia, a anuntat luni dimineata presedintele Consiliului European, Donald Tusk, in conditiile in care Atena risca, in caz contrar, iesirea din uniunea monetara, scrie AFP. Un membru al coalitiei de guvernare de la Atena anunta ca nu poate sprijini conditiile bailoutului Reuters), iar Sindicatul grec al functionarilor, Adedy, a cerut declansarea unei greve de 24 de ore, miercuri.

Sugestia germana: Grecia sa paraseasca zona euro pentru cel putin 5 ani

O sugestie germana ca Grecia sa paraseasca zona euro pentru o perioada de cel putin cinci ani a fost coordonata cu Angela Merkel, au declarat surse, care au solicitat protectia anonimatului, pentru DPA.

Rusia: Cel putin 18 militari au murit in urma prabusirii unei cazarmi

UPDATE: Bilantul mortilor a ajuns la 23, informeaza Mediafax. Alti trei sunt inca prinsi sub daramaturi. Potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului rus al Apararii, cel putin 18 militari au murit in u.

Cel putin 35 de persoane au fost ucise in mai multe de atentate din Bagdad comise intr-o singura zi

O serie de atentate sinucigase si cu masini-capcana ce au vizat cartierele siite din Bagdad s-au soldat cu moartea a cel putin 35 de persoane, acesta fiind unul dintre cele mai grave bilanturi din ultima perioada.

Cel putin 18 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas in apropierea unei baze militare din estul Afganistanului

Un atentat a fost comis duminica in estul Afganistanului de un terorist kamikaze cu o masina capcana, in apropiere de Camp Chapman, o baza militara unde sunt stationati soldati afgani si straini. Cel putin.

Egipt: Un atentat cu masina-capcana a avariat grav sediul Consulatului Italiei la Cairo. Cel putin patru persoane au fost ranite

Un atac cu masina-capcana a avut loc la Consulatul Italiei de la Cairo, explozia avariind grav sediul reprezentantei, informeaza BBC News. Potrivit Ministerului Sanatatii, cel putin o persoana a murit.

Val de atentate la Bagdad. Cel putin 35 de morti si peste 100 de raniti

Cel putin 35 de persoane au fost ucise duminica intr-o serie de atentate sinucigase si cu masini-capcana care au vizat in special cartiere siite din Bagdad, acesta fiind unul dintre cele mai grave bilanturi din.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )