Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sugestia germana: Grecia sa paraseasca zona euro pentru cel putin 5 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sugestia germana: Grecia sa paraseasca zona euro pentru cel putin 5 ani

O sugestie germana ca Grecia sa paraseasca zona euro pentru o perioada de cel putin cinci ani a fost coordonata cu Angela Merkel, au declarat surse, care au solicitat protectia anonimatului, pentru DPA. continuă pe Wall-Street Ro

Surse: Germania ar lua in calcul o iesire a Greciei din zona euro pentru 5 ani

Potrivit unei surse europene, Germania ia in calcul iesirea Greciei din zona euro pentru o perioada de cinci ani, daca aceasta nu-si va ameliora propunerile de reforme, informeaza AFP, citata de Agerpres. Exista.

Matteo Renzi: Grecia nu trebuie sa fie umilita si nu trebuie sa paraseasca zona euro. Germaniei ii transmit: destul

Premierul italian Matteo Renzi a declarat ca statul elen nu trebuie lasat sa parareasca zona euro si ca ii va cere guvernului german sa accepte acordul propus de Grecia si sa nu o umileasca, informeaza.

Varoufakis: Germania vrea excluderea Greciei din zona euro pentru a intimida Franta

Yanis Varoufakis, fostul ministru grec de Finante, a declarat ca Germania vrea sa excluda Grecia din uniunea monetara pentru a intimida Franta si pentru a o face sa accepte modelul sau al unei zone euro.

LIVE TEXT GRECIA: Liderii zonei euro, reuniti pentru discutii decisive privind propunerile de reforma ale Atenei/ Merkel: Nu va exista un acord cu orice pret/ Document Eurogrup: O iesire temporara a Greciei din zona euro este o optiune

Reuniunea ministrilor de Finante din zona euro, dedicata dezbaterilor privind ultimele reforme propuse de Grecia in schimbul unul nou pachet de ajutor financiar, vor continua si duminica. Sambata seara, reuniunea s-a incheiat la miezul noptii, fara a se ajunge la o concluzie. Ministrul german al Finantelor, Wolfgang Schauble, ar fi propus un Grexit temporar de 5 ani la reuniunea de sambata, potrivit unor surse aproapiate discutiilor, citate de cotidianul The Telegraph. Peste jumatate dintre cele 19 state membre ale zonei euro ar fi sceptice in privinta capacitatii Greciei de a face o schimbare majora si de a adopta reformele ample promise in schimbul unui nou plan de salvare, a declarat un oficial UE, sub protectia anonimatului. -----------------------------23:15 Grecia nu poate astepta pentru a incepe negocierea unui plan de salvare, avand in vedere gravitatea situatiei bancilor sale, a declarat duminica o sursa guvernamentala greaca, la Bruxelles. AFP)23:08 Un al treilea pachet de ajutor pentru Grecia ar putea fi gata pana la sfarsitul lunii iulie, daca liderii zonei euro vor da, duminica seara, un semnal politic pozitiv, afirma un oficial european, sub protectia anonimatului. 15 Liderii zonei euro discuta despre un eventual Grexit temporar si reducerea datoriei21. 30 Un eventual nou program de ajutor pentru Grecia este estimat la 82-86 de miliarde de euro, potrivit documentului final al Eurogrup transmis duminica sefilor de stat si de guvern. 30 O iesire temporara a Greciei din zona euro este o optiune document Eurogrup). Ministrii de finante din zona euro au transmis duminica sefilor de stat un document in care se mentioneaza negru pe alb optiunea unei iesiri temporare din zona euro a Greciei, potrivit unei copii obtinute de agentiile de presa. 17:44 Premierul italian Matteo Renzi, la sosirea la summit-ul zonei euro: Este vital atat pentru Grecia, cat si pentru Europa, sa se ajunga la un acord. 30 Eurogrupul are o noua lista de cerinte pentru Grecia17:15: Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, inaintea summit-ului zonei euro: Voi lupta pana in ultima secunda pentru un acord si sper ca vom avea un acord. The Guardian)16:49 Angela Merkel: Nu va exista un acord cu orice pret. Vom purta negocieri dure. Cel mai important factor - increderea - a disparut. The Guardian)16:45 Francois Hollande: Franta va face totul pentru a mentine Grecia in zona euro; Nu exista Grexit temporar, Grecia ramane in zona euro sau nu; Miza este sa stim daca Grecia va fi maine in zona euro AFP)16:42 Alexis Tsipras: Un acord este posibil duminica, daca toate partile isi doresc acest lucru.

GRECIA Zona euro urmeaza sa dea un aviz decisiv asupra ultimelor propuneri de reforma ale Atenei. Surse: Germania ar fi propus un Grexit temporar, de 5 ani. / Olanda: Mai multe guverne europene au indoieli serioase cu privire la angajamentul Atenei/ Dijs

Rezultatul reuniunii de sambata a ministrilor de finante din zona euro, pentru a discuta ultimele propuneri de reforma ale Atenei, este complet deschis, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului german de Finante, potrivit Reuters. Ministrii de finante ai zonei euro urmeaza sa se intalneasca sambata la Bruxelles, la ora 13. 00, ora Romaniei), pentru a discuta o evaluare a propunerilor Atenei facuta de Comisia Europeana, Banca Centrala Europeana si Fondul Monetar International. 40 Lucrarile ministrilor de finante din zona euro au fost suspendate si vor continua duminica. 03 Reprezentantii zonei euro pregatesc o contrapropunere pentru Atena - o lista de masuri cerute Greciei, printre care reforme solide la nivelul pietei muncii si o serie de legi ce ar trebui adoptate chiar incepand de saptamana viitoare, potrivit unor surse apropiate discutiilor, citate deThe Guardian.

Criza din Grecia: Zona euro urmeaza sa dea un aviz decisiv asupra ultimelor propuneri de reforma ale Atenei. Germania: Rezultatul reuniunii de sambata, complet deschis

Rezultatul reuniunii de sambata a ministrilor de finante din zona euro, pentru a discuta ultimele propuneri de reforma ale Atenei, este complet deschis, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului german de Finante, potrivit Reuters. Ministrii de finante ai zonei euro urmeaza sa se intalneasca sambata la Bruxelles, la ora 13. 00, ora Romaniei), pentru a discuta o evaluare a propunerilor Atenei facuta de Comisia Europeana, Banca Centrala Europeana si Fondul Monetar International.

Criza din Grecia:Liderii din zona euro asteapta, joi, propunerile de reforma ale Atenei

Liderii din zona euro asteapta, joi, pana la miezul noptii, propunerile de reforma ale guvernului condus de premierul elen Alexis Tsipras. Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat ca este tot mai greu de gasit o solutie pentru criza din Grecia.

Ministrul german de finante propune o iesire temporara a Greciei din zona euro

Ministrul de finante al Germaniei, Wolfgang Schauble, ia in considerare iesirea temporara a Greciei din zona euro, pentru o perioada de cinci ani, potrivit publicatiei Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAS). Sambata, Eurogrup ministrii de finante din zona euro) s-a reunit pentru a discuta planul de reforme inaintat de Atena, care fusese aprobat, vineri noapte, intr-o sesiune extraordinara, de catre Parlamentul grec. O sursa citata de AFP a declarat ca ideea lui Schauble privind Grexit temporar exista si circula, insa ea nu a fost ridicata la aceasta intalnire a Eurogrup.

UPDATE. Surse: Planul german al unui Grexit pe cinci ani, coordonat cu Merkel. Atena neaga informatia

35 - O sugestie germana ca Grecia sa paraseasca zona euro pentru o perioada de cel putin cinci ani a fost coordonata cu cancelarul Angela Merkel, au declarat surse care au solicitat protectia.

GRECIA: Liderii zonei euro, reuniti pentru discutii decisive privind propunerile de reforma ale Atenei/ Merkel: Nu va exista un acord cu orice pret/ Document Eurogrup: O iesire temporara a Greciei din zona euro este o optiune

Reuniunea ministrilor de Finante din zona euro, dedicata dezbaterilor privind ultimele reforme propuse de Grecia in schimbul unul nou pachet de ajutor financiar, au continuat si duminica, dupa ce, sambata seara, reuniunea s-a incheiat la miezul noptii, fara a se ajunge la o concluzie. Ministrul german al Finantelor, Wolfgang Schauble, ar fi propus un Grexit temporar de 5 ani la reuniunea de sambata, potrivit unor surse aproapiate discutiilor, citate de cotidianul The Telegraph. Peste jumatate dintre cele 19 state membre ale zonei euro ar fi sceptice in privinta capacitatii Greciei de a face o schimbare majora si de a adopta reformele ample promise in schimbul unui nou plan de salvare, a declarat un oficial UE, sub protectia anonimatului.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )