Libnet.ro
UNICEF

16:30

GRECIA Zona euro urmeaza sa dea un aviz decisiv asupra ultimelor propuneri de reforma ale Atenei. Surse: Germania ar fi propus un Grexit temporar, de 5 ani. / Olanda: Mai multe guverne europene au indoieli serioase cu privire la angajamentul Atenei/ Dijs

Hotnews Hotnews,
 GRECIA Zona euro urmeaza sa dea un aviz decisiv asupra ultimelor propuneri de reforma ale Atenei. Surse: Germania ar fi propus un Grexit temporar, de 5 ani. / Olanda: Mai multe guverne europene au indoieli serioase cu privire la angajamentul Atenei/ Dijs

Rezultatul reuniunii de sambata a ministrilor de finante din zona euro, pentru a discuta ultimele propuneri de reforma ale Atenei, este complet deschis, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului german de Finante, potrivit Reuters. Ministrii de finante ai zonei euro urmeaza sa se intalneasca sambata la Bruxelles, la ora 13. 00, ora Romaniei), pentru a discuta o evaluare a propunerilor Atenei facuta de Comisia Europeana, Banca Centrala Europeana si Fondul Monetar International. 40 Lucrarile ministrilor de finante din zona euro au fost suspendate si vor continua duminica. 03 Reprezentantii zonei euro pregatesc o contrapropunere pentru Atena - o lista de masuri cerute Greciei, printre care reforme solide la nivelul pietei muncii si o serie de legi ce ar trebui adoptate chiar incepand de saptamana viitoare, potrivit unor surse apropiate discutiilor, citate deThe Guardian. continuă pe Hotnews

Criza din Grecia: Zona euro urmeaza sa dea un aviz decisiv asupra ultimelor propuneri de reforma ale Atenei. Germania: Rezultatul reuniunii de sambata, complet deschis

Rezultatul reuniunii de sambata a ministrilor de finante din zona euro, pentru a discuta ultimele propuneri de reforma ale Atenei, este complet deschis, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului german de Finante, potrivit Reuters. Ministrii de finante ai zonei euro urmeaza sa se intalneasca sambata la Bruxelles, la ora 13. 00, ora Romaniei), pentru a discuta o evaluare a propunerilor Atenei facuta de Comisia Europeana, Banca Centrala Europeana si Fondul Monetar International.

intalnire-cheie pentru Grecia. Ministrii de Finante din Zona Euro dezbat planul de reforme propus de guvernul elen

Ministrii de Finante din Zona Euro dezbat astazi planul de reforme propus de guvernul elen, intr-o prima intalnire-cheie pentru soarta Greciei. Daca masurile vor fi considerate credibile, Grecia are sanse sa.

Criza din Grecia:Liderii din zona euro asteapta, joi, propunerile de reforma ale Atenei

Liderii din zona euro asteapta, joi, pana la miezul noptii, propunerile de reforma ale guvernului condus de premierul elen Alexis Tsipras. Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat ca este tot mai greu de gasit o solutie pentru criza din Grecia.

Juncker: Zona euro a pregatit un scenariu detaliat pentru eventualul Grexit

ACTUALIZARE 07:53 Liderii europeni au pregatit un scenariu detaliat pentru cazul in care Grecia va trebui sa iasa din zona euro, a afirmat marti seara presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care nu mai exclude aceasta ipoteza in fata negocierilor dificile cu Atena, transmite AFP. * Le Monde: Grecia trebuie sa prezinte un nou plan de reforme pana vineri dimineata .

UPDATE. Germania ar fi cerut iesirea Greciei din zona euro timp de 5 ani. Guvernul de la Atena dezminte

Ministrii Economiei si Finantelor din zona euro se reunesc din nou, la aceasta ora, pentru a incerca sa ajunga la un acord cu Grecia, care sa permita ca aceasta sa ramana in zona euro si sa inceapa negocierile pentru un al treilea program de ajutor, cu care sa iasa din blocajul financiar.

Umor indoielnic: Ministrul german de finante propune Puerto Rico in zona Euro in locul Greciei

Ministrul german de Finante Wolfgang Schauble s-a oferit - intr-o gluma cu secretarul american al Trezoreriei Jack Lew - sa accepte Puerto Rico in zona euro in locul Greciei, care sa fie acceptata de Statele Unite in uniunea dolarului, relateaza Euronews.

UPDATE. Germania ar fi propus o IESIRE temporara a Greciei din zona euro. Atena neaga informatia

10 - Ministerul german al Finantelor a propus iesirea temporara a Greciei din zona euro pe o perioada de cinci ani, scrie ziarul german Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAS), o informatie pe.

Surse: Germania ar lua in calcul o iesire a Greciei din zona euro pentru 5 ani

Potrivit unei surse europene, Germania ia in calcul iesirea Greciei din zona euro pentru o perioada de cinci ani, daca aceasta nu-si va ameliora propunerile de reforme, informeaza AFP, citata de Agerpres. Exista.

Surse: Germania ar lua in calcul o IESIRE temporara a Greciei din zona euro

Germania ia in calcul o iesire temporara a Greciei din zona euro pe o durata de cinci ani, in cazul in care Atena nu-si va ameliora propunerile de reforme, chiar daca subiectul nu a fost abordat sambata la.

Presedintele Eurogrupului: Nu este sigur ca ministrii Finatelor din zona euro vor ajunge sa discute sambata despre restructurarea datoriei Greciei

Presedintele Eurogrupului, Jeroen Dijsselbloem, a declarat ca ministrii Finantelor din zona euro, reuniti sambata pentru a examina ultimele propuneri ale Guvernului grec, poate ca nu vor avea timp sa se aplece.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )