Libnet.ro
UNICEF

18:30

Juncker: Zona euro a pregatit un scenariu detaliat pentru eventualul Grexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Juncker: Zona euro a pregatit un scenariu detaliat pentru eventualul Grexit

ACTUALIZARE 07:53 Liderii europeni au pregatit un scenariu detaliat pentru cazul in care Grecia va trebui sa iasa din zona euro, a afirmat marti seara presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care nu mai exclude aceasta ipoteza in fata negocierilor dificile cu Atena, transmite AFP. * Le Monde: Grecia trebuie sa prezinte un nou plan de reforme pana vineri dimineata . continuă pe Ziarul Bursa

LIVE TEXT Zona Euro se reuneste de urgenta la un summit crucial pentru Grecia. Premierul Tsipras este asteptat cu noi propuneri serioase. Bancile raman inchise marti si miercuri. Premierul francez: Franta va face totul pentru ca Grecia sa ramana in zona

Liderii tarilor din Zona Euro se intalnesc, marti, pentru un summit special la Bruxelles, marti, la doua zile dupa socul referendumului grec, pentru a identifica putinele sansele de salvare a Greciei aflata in stare de urgenta financiara. Cu o zi inaintea acestei reuniuni cruciale, Germania si Franta au incercat sa mascheze diferentele lor de abordare in acesta problema si sa prezinte o pozitie comuna in fata premierului grec Alexis Tsipras. ---------------------------Ora 11:25 Franta va face totul pentru ca Grecia sa ramana in zona euro, a declarat marti premierul francez Manuel Valls. Ora 11:01 Fostul presedinte cubanez Fidel Castro l-a felicitat pe Alexis Tsipras pentru victoria politica stralucitoare la referendumul de duminica. Ora 10:05 Presedintele rus Vladimir Putin a avut, luni, convorbiri telefonice cu directorul FMI, Christine Lagarde, si cu presedintele francez, Francois Hollande, pe tema datoriilor Greciei si a evolutiei zonei euro.

Zona Euro se reuneste de urgenta la un summit crucial pentru Grecia. Premierul Tsipras este asteptat cu noi propuneri serioase. Bancile raman inchise marti si miercuri

Liderii tarilor din Zona Euro se intalnesc, marti, pentru un summit special la Bruxelles, marti, la doua zile dupa socul referendumului grec, pentru a identifica putinele sansele de salvare a Greciei aflata in stare de urgenta financiara. Cu o zi inaintea acestei reuniuni cruciale, Germania si Franta au incercat sa mascheze diferentele lor de abordare in acesta problema si sa prezinte o pozitie comuna in fata premierului grec Alexis Tsipras. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a afla cum evolueaza situatia.

Liderii din zona euro participa marti la un summit extraordinar pe tema Greciei: Luni are loc o conferinta telefonica la care iau parte Jean-Claude Juncker, Donald Tusk, Mario Draghi si Jeroen Dijsselbloem

Liderii tarilor din zona euro vor participa marti, la Bruxelles, la un summit extraordinar european pe tema Greciei, a anuntat duminica seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk, informeaza Le.

Referendum Grecia. Pierderi uriase pentru Germania daca Grecia iese din zona euro

Banca centrala a Germaniei Bundesbank) va suferi pierderi superioare cifrei de 14,4 miliarde de euro, suma mentinuta ca rezerva pentru fluctuatii ale monedei euro, daca Grecia va iesi din zona euro, afirma .

Comisia Europeana: O iesire a Greciei din zona euro nu este exclusa daca Atena nu prezinta un pachet de reforme credibile

O iesire a Greciei din zona euro nu este exclusa daca Atena nu prezinta un pachet de reforme credibile, a declarat marti vicepresedintele Comisiei Europene Valdis Dombrovskis, responsabil pentru euro.

Martin Schulz: Sunt in favoarea ramanerii Greciei in zona euro. Cei care vor ca zona euro sa se destrame se insala

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a afirmat marti ca este in favoarea ramanerii Greciei in zona euro, dupa ce, in urma cu cateva zile declarase ca elenii ar putea fi nevoiti sa introduca.

Manuel Valls: Franta VA FACE TOTUL ca Grecia sa ramana in ZONA EURO

Liderii din zona euro se vor reuni marti intr-un summit de urgenta pentru a discuta situatia Greciei.

Casa Alba, mesaj pentru Grecia si liderii europeni: Sa gaseasca un compromis cu privire la criza datoriei grecesti, care sa permita ramanerea tarii in zona euro

Casa Alba a declarat luni ca Grecia si liderii europeni ar trebui sa incerce gasirea unui compromis cu privire la criza datoriei grecesti, care sa permita ramanerea tarii in zona euro, transmite Reuters.

Ewald Nowotny (BCE): Toate statele din zona euro au interesul ca elenii sa ramana in uniunea monetara

Ewald Nowotny, guvernatorul Bancii Austriei si membru in consiliul guvernatorilor Bancii Centrale Europene, a declarat pentru CNBC ca toate statele din zona euro au interesul ca Grecia sa ramana in uniunea.

Consilierul prezidential Leonard Orban: Riscul ca Grecia sa paraseasca zona euro a crescut semnificativ

Consilierul prezidential Leonard Orban a declarat luni ca riscul ca Grecia sa iasa din zona euro a crescut semnificativ. Totusi, Orban este de parere ca toate statele vor face depune eforturi pentru a se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )