Libnet.ro
UNICEF

20:30

Zona Euro se reuneste de urgenta la un summit crucial pentru Grecia. Premierul Tsipras este asteptat cu noi propuneri serioase. Bancile raman inchise marti si miercuri

Hotnews Hotnews,
 Zona Euro se reuneste de urgenta la un summit crucial pentru Grecia. Premierul Tsipras este asteptat cu noi propuneri serioase. Bancile raman inchise marti si miercuri

Liderii tarilor din Zona Euro se intalnesc, marti, pentru un summit special la Bruxelles, marti, la doua zile dupa socul referendumului grec, pentru a identifica putinele sansele de salvare a Greciei aflata in stare de urgenta financiara. Cu o zi inaintea acestei reuniuni cruciale, Germania si Franta au incercat sa mascheze diferentele lor de abordare in acesta problema si sa prezinte o pozitie comuna in fata premierului grec Alexis Tsipras. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a afla cum evolueaza situatia. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Zona Euro se reuneste de urgenta la un summit crucial pentru Grecia. Premierul Tsipras este asteptat cu noi propuneri serioase. Bancile raman inchise marti si miercuri. Premierul francez: Franta va face totul pentru ca Grecia sa ramana in zona

Liderii tarilor din Zona Euro se intalnesc, marti, pentru un summit special la Bruxelles, marti, la doua zile dupa socul referendumului grec, pentru a identifica putinele sansele de salvare a Greciei aflata in stare de urgenta financiara. Cu o zi inaintea acestei reuniuni cruciale, Germania si Franta au incercat sa mascheze diferentele lor de abordare in acesta problema si sa prezinte o pozitie comuna in fata premierului grec Alexis Tsipras. ---------------------------Ora 11:25 Franta va face totul pentru ca Grecia sa ramana in zona euro, a declarat marti premierul francez Manuel Valls. Ora 11:01 Fostul presedinte cubanez Fidel Castro l-a felicitat pe Alexis Tsipras pentru victoria politica stralucitoare la referendumul de duminica. Ora 10:05 Presedintele rus Vladimir Putin a avut, luni, convorbiri telefonice cu directorul FMI, Christine Lagarde, si cu presedintele francez, Francois Hollande, pe tema datoriilor Greciei si a evolutiei zonei euro.

Ziua de 20 iulie ar putea fi urmatorul moment crucial pentru Grecia - analiza

Ziua de luni, 20 iulie, este pe cale de a deveni momentul decisiv in privinta apartenentei Greciei la zona euro dupa ce votantii eleni au respins cu o importanta majoritate conditiile pachetului de salvare oferit de creditorii sai.

Liderii din zona euro vor participa la un summit extraordinar pe tema crizei din Grecia

Un summit extraordinar la care vor participa liderii din zona euro va avea loc marti, la Bruxelles, a anuntat presedintele Consiliului European, Donald Tusk, potrivit Le Figaro. Summitul.

Liderii din zona euro participa marti la un summit extraordinar pe tema Greciei: Luni are loc o conferinta telefonica la care iau parte Jean-Claude Juncker, Donald Tusk, Mario Draghi si Jeroen Dijsselbloem

Liderii tarilor din zona euro vor participa marti, la Bruxelles, la un summit extraordinar european pe tema Greciei, a anuntat duminica seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk, informeaza Le.

Liderii din zona euro se vor reuni marti, la Bruxelles, pentru a discuta pe tema Greciei

Un summit extraordinar cu participarea liderilor din zona euro va avea loc marti, la Bruxelles, a anuntat duminica seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk, relateaza Le Figaro in pagina electronica. Un summit extraordinar european pe tema.

Liderii din zona euro se vor reuni marti, la Bruxelles, pentru a discuta pe tema Greciei

Un summit extraordinar cu participarea liderilor din zona euro va avea loc marti, la Bruxelles, a anuntat duminica seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk, relateaza Le Figaro, citat de Mediafax.

Manuel Valls: Franta VA FACE TOTUL ca Grecia sa ramana in ZONA EURO

Liderii din zona euro se vor reuni marti intr-un summit de urgenta pentru a discuta situatia Greciei.

Referendum Grecia. Pierderi uriase pentru Germania daca Grecia iese din zona euro

Banca centrala a Germaniei Bundesbank) va suferi pierderi superioare cifrei de 14,4 miliarde de euro, suma mentinuta ca rezerva pentru fluctuatii ale monedei euro, daca Grecia va iesi din zona euro, afirma .

La referendum se va decide de fapt daca Grecia ramane in zona euro

Referendumul de maine provoaca ingrijorare in Spania * O petitie privind iesirea Austriei din UE a adunat peste 2/3 din semnaturile necesare pentru a fi dezbatuta Liderul opozitiei din Grecia, fostul premier conservator Antonis Samaras, le-a cerut grecilor ca la referendumul convocat de actualul premier Alexis Tsipras pe tema propunerilor creditorilor internationali sa voteze Da, pentru a se evita iesirea tarii din zona euro, potrivit agentiei EFE, citate de Agerpres. Duminica maine, n. r. ) votam da sau nu pentru euro, nu votam pentru nicio propunere, a afirmat Samaras intr-un mesaj televizat. in opinia sa, partidul Syriza, aflat la guvernare, a dorit de la inceput sa scoata tara din zona euro cu consimtamantul poporului nostru.

Casa Alba, mesaj pentru Grecia si liderii europeni: Sa gaseasca un compromis cu privire la criza datoriei grecesti, care sa permita ramanerea tarii in zona euro

Casa Alba a declarat luni ca Grecia si liderii europeni ar trebui sa incerce gasirea unui compromis cu privire la criza datoriei grecesti, care sa permita ramanerea tarii in zona euro, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2528 seconds )