Libnet.ro
UNICEF

22:30

La referendum se va decide de fapt daca Grecia ramane in zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
La referendum se va decide de fapt daca Grecia ramane in zona euro

Referendumul de maine provoaca ingrijorare in Spania * O petitie privind iesirea Austriei din UE a adunat peste 2/3 din semnaturile necesare pentru a fi dezbatuta Liderul opozitiei din Grecia, fostul premier conservator Antonis Samaras, le-a cerut grecilor ca la referendumul convocat de actualul premier Alexis Tsipras pe tema propunerilor creditorilor internationali sa voteze Da, pentru a se evita iesirea tarii din zona euro, potrivit agentiei EFE, citate de Agerpres. Duminica maine, n. r. ) votam da sau nu pentru euro, nu votam pentru nicio propunere, a afirmat Samaras intr-un mesaj televizat. in opinia sa, partidul Syriza, aflat la guvernare, a dorit de la inceput sa scoata tara din zona euro cu consimtamantul poporului nostru. continuă pe Ziarul Bursa

Cati bani pierde Germania daca Grecia ramane in incapacitate de plata

Daca Grecia se autoelimina de la finantarea europeana in urma referendumului din 5 iulie, miliarde de euro se vor duce pur si simplu pe Apa Sambetei. Pana acum, Germania s-a laudat ca nu a cheltuit niciun euro de la.

VIDEO Europarlamentarul Siegfried Muresan: Vad similitudini extraordinare intre Victor Ponta si Alexis Tsipras - limbaj, atitudine, sfidarea Europei / Convingerea mea este ca Grecia nu va iesi din zona euro

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan, purtator de cuvant al Partidului Popular European, afirma ca exista similitudini extraordinare intre Victor Ponta si Alexis Tsipras, de la atitudine, limbaj si pana la sfidarea Europei. In opinia sa, nu exista un risc major ca Grecia sa paraseasca zona euro si principala preocupare acum este prevenirea contagiunii politice dinspre Grecia spre alte state ale Uniunii Europene.

Comisia Europeana: Zona euro poate rezista indiferent de ce se intampla in Grecia

Zona euro poate rezista indiferent de ceea ce se intampla in Grecia, au dat asigurari miercuri reprezentanti ai Comisiei Europene, informeaza AFP. Totodata Executivul european a confirmat ca a primit din.

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR: Grecia nu vrea sa paraseasca zona euro (VIDEO)

Grecia nu are de gand sa iasa din zona euro, potrivit declaratiei de miercuri a lui Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, in cadrul unei interventii telefonice pentru Stirile B1. Acesta a subliniat ca.

Ministrul german de Finante: Grecii decid daca pastreaza sau nu euro

Wolfgang Schaeuble, ministrul german de Finante, este de parere ca doar grecii decid daca isi doresc pastrarea euro sau nu. Grecia este membra a zonei euro. Nu e niciun dubiu in legatura cu acest lucru. Daca.

Surse: Raport FMI, la un pas sa fie blocat de tarile din zona euro. Documentul arata ca finantele publice elene nu sunt sustenabile in lipsa unui ajutor international

Un raport al Fondului Monetar International a fost la un pas sa fie blocat de tarile din zona euro. Documentul, o analiza sumbra asupra situatiei Greciei, a fost lansat la Washington si arata ca finantele.

Traian Basescu: Romania nu e pregatita pentru zona euro. Companiile de stat necompetitive vor fi pur si simplu zdrobite de noua moneda

Fostul presedinte, Traian Basescu, este de parere ca Romania nu este pregatita pentru zona euro, desi in ultimul an din mandatul sau la Cotroceni, sustinea ca obiectivul tarii noastre pentru adoptarea.

Klaus Iohannis: Nu trebuie sa ne facem iluzii, o iesire a Greciei din zona euro ne va afecta pe toti, Romania, UE si NATO

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat joi ca o eventuala iesire a Greciei din zona euro ar afecta pe toata lumea - Romania, UE si NATO - si a subliniat ca este important sa se caute in continuare cai pentru a gasi solutii de iesire din criza.

Scade inflatia in zona euro

Rata anuala a inflatiei din zona euro a scazut la 0,2% in iunie, de la 0,3% luna precedenta, conform estimarii preliminare publicate ieri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Yanis Varoufakis: Daca poporul elen va accepta conditiile creditorilor europeni, voi demisiona. Grecia vrea cu disperare sa ramana in zona euro

Daca grecii vor accepta propunerile de reforma ale creditorilor, la referendumul de duminica, ministrul elen de Finante Yanis Varoufakis va demisiona din functie, relateaza Reuters. Acesta a subliniat ca se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )