Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scade inflatia in zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Scade inflatia in zona euro

Rata anuala a inflatiei din zona euro a scazut la 0,2% in iunie, de la 0,3% luna precedenta, conform estimarii preliminare publicate ieri de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Inflatia in zona euro a scazut in iunie la 0,2%

Rata anuala a inflatiei in zona euro a scazut la 0,2% in iunie, de la 0,3% luna precedenta, conform estimarii preliminare publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Comisia Europeana: Zona euro poate rezista indiferent de ce se intampla in Grecia

Zona euro poate rezista indiferent de ceea ce se intampla in Grecia, au dat asigurari miercuri reprezentanti ai Comisiei Europene, informeaza AFP. Totodata Executivul european a confirmat ca a primit din.

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR: Grecia nu vrea sa paraseasca zona euro (VIDEO)

Grecia nu are de gand sa iasa din zona euro, potrivit declaratiei de miercuri a lui Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, in cadrul unei interventii telefonice pentru Stirile B1. Acesta a subliniat ca.

UPDATE. Ministrii de Finante din zona euro REFUZA extinderea programului de bailout pentru Grecia

Ministrii de Finante din zona euro au refuzat extinderea programului de bailout pentru Grecia pentru inca doi ani de zile, pana cand Grecia va trece de referendum. Eurogrupul a respins doua.

Schaeuble: Grecia poate ramane in zona euro chiar daca austeritatea va fi respinsa prin referendum

Ministrul german de Finante Wolfgang Schaeuble a declarat marti, in Parlamentul de la Berlin, ca Grecia va putea ramane in zona euro chiar daca programul de austeritate propus de creditorii internationali va fi respins duminica prin referendum,.

Ministrul de Finante german: Grecia poate ramane in zona euro chiar daca austeritatea va fi respinsa prin referendum

Ministrul german de Finante WolfgangSchaublea declarat marti, in Parlamentul de la Berlin, ca Greciava putea ramane in zona euro chiar daca programul de austeritate propus de creditorii internationali va fi respins duminica prin referendum, potrivit unor surse citate de Bloomberg.

Grecia va da in judecata UE pentru a bloca excluderea tarii din zona euro

Grecia a amenintat ca va da in judecata Uniunea Europeana pentru a bloca excluderea tarii din zona euro si a evita sufocarea sistemului bancar, relateaza Mediafax , care citeaza Daily Telegraph in editia electronica.

Grecia ameninta ca va da in judecata UE pentru a bloca excluderea tarii din zona euro

Grecia a amenintat ca va da in judecata Uniunea Europeana pentru a bloca excluderea tarii din zona euro si a evita sufocarea sistemului bancar, informeaza Daily Telegraph in editia.

Grexit: Ministrul grec de Finante ameninta Europa cu judecata daca tara va fi exclusa din zona euro

Grecia a amenintat ca va da in judecata institutiile europene pentru a bloca expulzarea tarii din zona euro si pentru a pune capat asfixierii sistemului bancar, anunta The Telegraph, intr-un articol exclusiv.

Grecia ameninta ca va actiona UE in justitie daca va fi data afara din zona euro: Statutul nostru de membru nu este negociabil!

Ministrul elen de finante, Yanis Varoufakis, a afirmat ca Grecia ar putea sa se adreseze justitiei pentru a evita sa fie data afara din zona euro, daca nu se va ajunge la niciun compromis. Guvernul grec va.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )