Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inflatia in zona euro a scazut in iunie la 0,2%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inflatia in zona euro a scazut in iunie la 0,2%

Rata anuala a inflatiei in zona euro a scazut la 0,2% in iunie, de la 0,3% luna precedenta, conform estimarii preliminare publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Ministrii de Finante din Zona euro refuza sa prelungeasca programul de ajutor pentru Grecia

Dupa ce premierul Alexis Tsipras a anuntat organizarea unui referendum privind propunerile de reforme inaintate de creditori, ministrii de Finante din Zona Euro au refuzat sambata sa extinda programul de ajutor pentru Grecia dupa data de 30 iunie, au.

Ministrii de Finante din zona euro refuza prelungirea programului de asistenta pentru Grecia, iar tara poate intra in faliment

Negocierile din Eurogrup au esuat, iar Grecia trebuie sa plateasca pana la sfarsitul lunii iunie 1,6 miliarde de euro creditorilor europeni, informeaza B1 TV. Ministrii de finante din zona euro au refuzat sa.

GREXIT Ministrii de finante europeni vor in continuare Grecia in zona euro

Ministrul german de finante, Wolfgang Schaeuble, a asigurat sambata ca zona euro va face tot ce se poate pentru a evita orice risc de propagare a crizei grecesti, dupa ce a refuzat prelungirea programului de asistenta financiara dupa data de 30 iunie, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Intelege in 60 de secunde ce se va intampla daca Grecia paraseste zona euro

Grecia, pe ultimul drum in zona euro? Epopeea elena se desfasoara pe scena europeana de circa cinci ani, dar acum pare sa fi ajuns la ultimul act. Pana maine, grecii trebuie sa returneze catre FMI 1,54 miliarde euro, riscand altfel intrarea.

Creditarea in zona euro, in cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Creditele acordate companiilor si gospodariilor din zona euro au inregistrat, in luna mai, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii trei ani, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a lansat masuri de relaxare cantitativa achizitii de active) in valoare de 1. 100 miliarde de euro, menite sa stimuleze cresterea economiei regiunii.

Cum se pregateste zona euro pentru falimentul Greciei

Zona euro se pregateste pentru intrarea Greciei in incapacitate de plata, marti seara, dupa ce a refuzat sa prelungeasca finantarea Atenei, in urma anuntului surprinzator al premierului Alexis Tsipras referitor la organizarea unui referendum pe tema propunerilor de reforma ale creditorilor. Jeroen Dijsselbloem, seful Eurogrupului, a spus ca s-a discutat despre necesitatea de a pastra o uniune monetara puternica,.

UPDATE. Ministrii de Finante din zona euro REFUZA extinderea programului de bailout pentru Grecia

Ministrii de Finante din zona euro au refuzat extinderea programului de bailout pentru Grecia pentru inca doi ani de zile, pana cand Grecia va trece de referendum. Eurogrupul a respins doua.

Schaeuble: Grecia poate ramane in zona euro chiar daca austeritatea va fi respinsa prin referendum

Ministrul german de Finante Wolfgang Schaeuble a declarat marti, in Parlamentul de la Berlin, ca Grecia va putea ramane in zona euro chiar daca programul de austeritate propus de creditorii internationali va fi respins duminica prin referendum,.

Ministrul de Finante german: Grecia poate ramane in zona euro chiar daca austeritatea va fi respinsa prin referendum

Ministrul german de Finante WolfgangSchaublea declarat marti, in Parlamentul de la Berlin, ca Greciava putea ramane in zona euro chiar daca programul de austeritate propus de creditorii internationali va fi respins duminica prin referendum, potrivit unor surse citate de Bloomberg.

Grecia va da in judecata UE pentru a bloca excluderea tarii din zona euro

Grecia a amenintat ca va da in judecata Uniunea Europeana pentru a bloca excluderea tarii din zona euro si a evita sufocarea sistemului bancar, relateaza Mediafax , care citeaza Daily Telegraph in editia electronica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )