Libnet.ro
UNICEF

12:30

Angela Merkel: Bancile din Grecia vor fi recapitalizate cu 25 de miliarde de euro

B1 B1,
Angela Merkel: Bancile din Grecia vor fi recapitalizate cu 25 de miliarde de euro

Cancelarul german Angela Merkel a anuntat, luni, ca jumatate din Fondul de privatizare, adica 25 de miliarde de euro, va fi utilizata pentru recapitalizarea bancilor elene, urmand ca acestea sa fie apoi. continuă pe B1

Bancile din Grecia raman inchise inca cel putin doua zile

Surse din cadrul Ministerului de Finante au anuntat ca bancile din Grecia vor ramane inchise pentru inca cel putin 48 de ore, transmite Reuters. Dimitris Mardas, secretar de Stat in Ministerul elen de.

Anunt important despre bancile din Grecia. Cand se deschid

Bancile din Grecia raman inchise pentru cel putin inca 48 de ore, anunta surse din cadrul Ministerului de Finante, citate de Reuters. Bancile din Grecia sunt inchise din 29 iunie, iar retragerile de la.

Bancile din Grecia RAMAN iNCHISE inca cel putin doua zile

Bancile din Grecia raman inchise pentru cel putin inca 48 de ore, anunta surse din cadrul Ministerului de Finante.

Angela Merkel la Bruxelles: Vom purta negocieri dure. Nu va exista un acord cu Grecia cu orice pret

Un nou acord cu Grecia nu va fi incheiat cu orice pret si vor exista negocieri dure duminica, a declarat cancelarul german Angela Merkel, la sosirea la summit-ul zonei euro, potrivit AFP. Ea a subliniat ca cel mai important factor in aceste negocieri - increderea - s-a pierdut. De asemenea, Mergel spune ca nu se asteapta la o pozitie unanima a ministrilor de Finante din zona euro cu privire la Grecia.

Criza din Grecia. Dupa ce au facut noapte alba, Merkel, Hollande, Tsipras si Tusk vor supune, luni, liderilor din zona euro un proiect de compromis

Un proiect de compromis pentru a mentine Grecia in zona euro a fost pus pe masa de cancelarul german, Angela Merkel, de presedintele francez, Francois Hollande, premierul elen, Alexis Tsipras, si de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, dupa o noapte de negocieri tensionate, sub amenintarea unui Grexit. Acest proiect va fi supus spre aprobare tuturor liderilor din zona euro, a informat luni o sursa apropiata discutiilor, citata de AFP.

Criza din Grecia. Dupa o noapte alba, liderii europeni din zona euro au ajuns la un acord. Juncker: Nu va exista un Grexit

Premierul belgian Charles Michel a anuntat luni dimineata, pe Twitter, ca liderii zonei euro au ajuns la un acord privind un nou plan de salvare a Greciei. Un proiect de compromis pentru a mentine Grecia in zona euro a fost pus pe masa de cancelarul german, Angela Merkel, de presedintele francez, Francois Hollande, premierul elen, Alexis Tsipras, si de presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Nu va exista un Grexit, spune si Juncker.

LIVE TEXT Criza din Grecia: Premierul Tsipras, Merkel, Hollande si Tusk au ajuns un proiect de compromis, dupa o intalnire in patru. Textul va fi prezentat celor 19 lideri ai Zonei Euro (surse)

Liderii europeni negociaza de 15 ore, luni dimineata, pentru a ajunge la un compromis pentru a mentine Grecia in Zona Euro. In cursul noptii, dupa mai bine de 12 ore de negocieri, un proiect de compromis in acest sens a fost pus pe masa de cancelarul german Angela Merkel, presedintele francez Francois Hollande, prim-ministrul grec Alexis Tsipras si presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat o sursa apropiata negocierilor. 50 Rezultatul negocierilor ramane incert, a scris pe Twitter purtatorul de cuvant al guvernului cipriot, Nikos Christodoulides.

LIVE TEXT Criza din Grecia: Liderii zonei euro au ajuns la un acord, dupa negocieri maraton / Atena va beneficia de un al treilea plan de ajutor / Donald Tusk: Reforme serioase si sustinere financiara

Zona Euro a decis in unanimitate sa inceapa negocierile in vederea acordarii unui al treilea plan de ajutor pentru Grecia, a anuntat luni dimineata presedintele Consiliului European, Donald Tusk, in conditiile in care Atena risca, in caz contrar, iesirea din uniunea monetara, scrie AFP. ---------------------------------11:50 Grexit a disparut, a afirmat presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncke11:26 Intr-o rara unitate de opinie, presa elenacondamna acordul cu Eurogroup. 11:06 Alexis Tsipras afirma ca este un acord dificil care garanteaza stabilitatea financiara si relansarea economiei grecesti10:56 Cancelarul german Angela Merkel a avertizat luni ca drumul va fi lung si dificil pentru Grecia10:40 Presedintele francez Hollande saluta o decizie istorica a UE si alegerea curajoasa a lui Tsipras10:21 Bursele europene deschid in crestere, dupa anuntul unui acord privind salvarea Greciei, scrie Reuters.

De ce este afectata Georgia de criza din Grecia

O victima a crizei de la Atena ar fi Georgia, sustine presa occidentala. Georgia se confrunta cu o reducere a banilor trimis din Grecia cu 15-20% in primele cinci luni ale anului 2015, pe fondul crizei din Grecia, care afecteaza cei 200. 000 de imigranti georgieni, in mare parte femei. Acestea muncesc in Grecia ca bone, menajere sau ingrijitoare pentru batrani, potrivit BBC. Oficialii de la Tbilisi asigura publicul ca reducerea remitentelor nu ar afecta Georgia in termeni macroeconomici, dar ar avea un impact social puternic asupra miilor de familii georgiene, al caror venit principal e reprezentat de banii trimisi de rudele care muncesc in Grecia, noteaza Radio Free Europe RFE).

Summit-ul extraordinar al liderilor UE, pe tema situatiei din Grecia, a fost anulat

Summit-ul exraordinar al liderilor UE pe tema situatiei din Grecia a fost anulat. Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat duminica anularea summitului european extraordinar privind Grecia prevazut a.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )