Libnet.ro
UNICEF

14:30

Val de atentate la Bagdad. Cel putin 35 de morti si peste 100 de raniti

Antena3 Antena3,
Val de atentate la Bagdad. Cel putin 35 de morti si peste 100 de raniti

Cel putin 35 de persoane au fost ucise duminica intr-o serie de atentate sinucigase si cu masini-capcana care au vizat in special cartiere siite din Bagdad, acesta fiind unul dintre cele mai grave bilanturi din. continuă pe Antena3

Cel putin 35 de persoane au fost ucise in mai multe de atentate din Bagdad comise intr-o singura zi

O serie de atentate sinucigase si cu masini-capcana ce au vizat cartierele siite din Bagdad s-au soldat cu moartea a cel putin 35 de persoane, acesta fiind unul dintre cele mai grave bilanturi din ultima perioada.

Cel putin doi morti in Rusia, in urma surparii acoperisului unui centru de antrenament militar

Cel putin doua persoane au murit, dupa ce acoperisul unui centru de antrenament militar s-a prabusit duminica seara, la Omsk, in timp ce in cladire se aflau 37 de persoane, relateaza postul Russia Today, citat de agentia Mediafax.

Cel putin 28 de morti, dupa bombardamente in orasul sirian Al-Bab

Cel putin 28 de persoane, majoritatea civili, au fost ucise sambata dimineata in bombardamente ale fortelor militare ale regimului Assad asupra Al-Bab, oras sirian aflat sub controlul gruparii Statul Islamic, in provincia Alep, informeaza AFP.

Rusia: Cel putin 18 militari au murit in urma prabusirii unei cazarmi

UPDATE: Bilantul mortilor a ajuns la 23, informeaza Mediafax. Alti trei sunt inca prinsi sub daramaturi. Potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului rus al Apararii, cel putin 18 militari au murit in u.

Cel putin 18 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas in apropierea unei baze militare din estul Afganistanului

Un atentat a fost comis duminica in estul Afganistanului de un terorist kamikaze cu o masina capcana, in apropiere de Camp Chapman, o baza militara unde sunt stationati soldati afgani si straini. Cel putin.

Egipt: Un atentat cu masina-capcana a avariat grav sediul Consulatului Italiei la Cairo. Cel putin patru persoane au fost ranite

Un atac cu masina-capcana a avut loc la Consulatul Italiei de la Cairo, explozia avariind grav sediul reprezentantei, informeaza BBC News. Potrivit Ministerului Sanatatii, cel putin o persoana a murit.

Bancile din Grecia raman inchise inca cel putin doua zile

Surse din cadrul Ministerului de Finante au anuntat ca bancile din Grecia vor ramane inchise pentru inca cel putin 48 de ore, transmite Reuters. Dimitris Mardas, secretar de Stat in Ministerul elen de.

Bancile din Grecia RAMAN iNCHISE inca cel putin doua zile

Bancile din Grecia raman inchise pentru cel putin inca 48 de ore, anunta surse din cadrul Ministerului de Finante.

Un mort si cel putin doi raniti dupa ce un autocar s-a ciocnit cu un autoturism, pe DN 2

Un adolescent a murit si cel putin alte doua persoane au fost ranite intr-un accident produs, duminica dupa-amiaza, pe DN 2 E 85), la intrarea in Ramnicu Sarat, dupa ce un autocar cu pasageri s-a ciocnit cu.

Sugestia germana: Grecia sa paraseasca zona euro pentru cel putin 5 ani

O sugestie germana ca Grecia sa paraseasca zona euro pentru o perioada de cel putin cinci ani a fost coordonata cu Angela Merkel, au declarat surse, care au solicitat protectia anonimatului, pentru DPA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )