Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecii de la Piraeus Bank au facut in Romania un profit de 4,6 milioane de euro in primele trei luni

Hotnews Hotnews,
 Grecii de la Piraeus Bank au facut in Romania un profit de 4,6 milioane de euro in primele trei luni

Grecii de la Piraeus Bank Romania au raportat un profit net realizat in primul trimestru de aproape 4,6 milioane euro, mai mare cu 90% fata de primele 3 luni din 2013, se arata intr-un comunicat al institutiei de credit. Banca a acordat pe piata locala un volum total de credite de peste 1,6 miliarde euro, iar depozitele atrase au urcat la 1,08 miliarde euro. continuă pe Hotnews

Piraeus Bank Romania si-a majorat profitul in T1 cu 90%. Creditarea a sporit cu 21%

Piraeus Bank Romania a raportat pentru primul trimestru din acest an un profit net de 4,6 milioane euro, in crestere cu 90% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Creditarea a crescut cu 21%, sustinuta de zona de corporate si IMM.

Profitul Piraeus Bank Romania a crescut cu 90% in primul trimestru

Profitul net realizat de Piraeus Bank Romania in primul trimestru al acestui an a crescut cu 90% fata de aceeasi perioada a anului trecut, urcand de la 2,4 milioane euro, la aproape 4,6 milioane euro, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

Alpha Bank a obtinut in Romania un profit de 1,4 mil. euro in primul trimestru

Alpha Bank a obtinut in Romania un profit de 1,4 milioane de euro in primul trimestru, fata de pierderi de 13 milioane de euro inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate joi de institutia financiara elena.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )